Toma pleacă din Primărie pentru o jumătate de lună. Iată unde merge primarul și de ce

Primarul C-tin Toma a anunțat astăzi că va da curs unei invitații formulate de Asociația Municipiilor din România și de Ministerul de Externe pentru a  merge într-un turneu asiatic de 17 zile. 

„Da, așa e. Voi lipsi din primărie cu începe de mâine la prânz. Voi merge, împreună cu alți zece primari din România, într-un turneu extrem de interesant și de important în trei țări din Asia: Coreea de Sud, Japonia și China. Vom vizita cel puțin două orașe din fiecare țară și vom avea întâlni cu primarii de acolo. Vă dați seama că voi fi numai ochi și urechi, voi fi atent la tot ce văd în jurul meu, pentru a implementa apoi și la Buzău lucrurile bune. Deci, nu voi face turism, se poate spune că sunt acolo la serviciu. Prima vizită va fi în Japonia, la Tokio. Mă voi întoarce înainte de Paște, pe 15 aprilie. Până atunci mi-am delegat serviciile viceprimarului Ionuț Apostu” a anunțat azi C-tin Toma. 

loading...

3 comentarii la „Toma pleacă din Primărie pentru o jumătate de lună. Iată unde merge primarul și de ce

 • Poate ramane acolo si nu se mai intoarce……..

  Răspunde
 • Merita si el o vacanta ..dupa ce sa Luptat cu Mafia Piolitica ..

  Răspunde
 • Prost sa fii sa ai bani gramada si sa mai stai in Romania sau zona Vestica acaparata de noul regim totalitar la care Hitler nici nu visa ca ar fi fost posibil la o asemenea magnitudine, visul lui era doar sa infiinteze UE si sa stapaneasca coloniile europene, dar urmasii sai au reusit sa acapareze si alte continente precum America (SUA si Canada) si Australia in noul Reich.
  Normal ca te duci naibii la Est, unde e libertate, nu te inchide nimeni in camera, nu te amendeaza si bate pe strada militia daca nu porti botnita, adica insemnul sustinerii regimului totalitar, si nici nu te baga in puscarie sau in lagare de exterminare sa te omoare „eroii” dictaturii medicale.
  Iata ca se dovedeste in final ca timp de zeci de ani s-a vandut o propaganda falsa cum ca in Est e regim totalitar si anul trecut s-a dovedit ca in Est e inca regimul cel mai liber, si ca Vestul s-a consolidat intr-un regim odios totalitar unde cine nu pleaca capul pierde capul, si toata aceasta propaganda era despre a incerca sa destabilizeze statele Estice ce nu au putut fi acaparate inca de regimul odios.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.