Toma: „Prețul apei meteorice trebuie redus la jumătate! Voi da în judecată Comp. de apă! Au furat ani la rând banii buzoienilor!”

Primarul C-tin Toma a anunțat că va continua războiul început cu Compania de Apă cu scopul de a reduce facturile pe care le plătesc buzoienii pentru apa de la robinet și pentru apa meteorică. 

„Am anunțat că vom face licitație pentru contractarea unei case de avocatură care să apere interesele Primăriei Buzău și ale buzoienilor contra Companiei de Apă. Ei și-au trecut în buget 2,5 miliarde de lei vechi, bani cu care plătesc două case de avocatură, una din Cluj și alta din București, pentru a ne pune piedică. Vom achiziționa și noi servicii juridice, am prevăzut până în 1,3 miliarde, pentru a încerca să jucăm de la egal la egal. Prima măsură e că vom da și noi în judecată Compania de Apă și vom cere reducerea la jumătate a prețului la apă meteorică. A ieșit studiul pe care l-am comandat, zilele viitoare, îl voi face public. Prețul ar trebui să fie cel puțin la jumătate. Compania de Apă i-a furat ani la rând pe buzoieni punându-i să plătească un preț nejustificat de mare. S-au luat bani de la oameni și de la firme de aici fără a exista o justificare legală. Voi începe cu apa meteorică pentru a ajunge apoi și la apa de la robinet. Țelul meu e să ieftinesc acest preț, nu e normal ca buzoienii să achite cel mai mare preț din țară”. 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.