Toma, promisiune: „Așa vom face peste tot”

„Se mută afară! Când vremea e frumoasă, activitatea se mută afară”.

Sunt cuvintele directoarei uneia dintre cele trei grădinițe din Buzău (Broșteni, Micro V și Micro XIV), unde primăria a investit pentru realizarea de spații educațional-recreative în aer liber:Noile investiții au fost prezentate de primarul C-tin Toma în clipul video de mai jos:

„Urmează să pregătim astfel de spații pentru alte cinci grădinițe din oraș”, a anunțat viceprimarul Oana Matache:
Citește și:

loading...

6 comentarii la „Toma, promisiune: „Așa vom face peste tot”

 • Așa-mi plac mascaradele pompieristice! Distopia salvează România!
  M-a lăsat crăcănat parcarea pentru trotinete. Cu această ocazie am botezat o zonă din locuință, nu-i mai zic hol ci parcare pentru pantofi.

  Răspunde
 • Daca ai blocu prin jur, iti faci harakiri la cum urla si fac ca toate visele astia din generatiile noi

  Răspunde
 • Excelenta idee, copii trebuie sa stea cat mai mult timp afara in aer curat pentru că fiind spatiu deschis crează senzația de libertate și ajută creativitatea, in spațiu închis este dovedit faptul că dezvolta sentimentul de îngrădire.
  Cat despre învățământul superior tehnic ar fi excelent sa se facă și la Buzău, dau exemplul meu care sunt student anul 1 la Brașov, inginerie mecanică frecventa redusa ( cursuri cate 8-9 ore in fiecare sâmbătă și duminică) plus drumuri și cazare 1 noapte 4 săptămâni pe lună și care într-un an mă costă cu totul cca 12.500 lei ( 125 milioane vechi!), Practic jumătate din salariu îl cheltui pe învățământ! Vreau o Facultate de inginerie la Buzău!

  Răspunde
  • La libertate stam prea bine, la fel si la creativitate (nu in moduri bune, din pacate), mai ramane la IQ sa ne rezolvam, ca suntem ultimii din Europa, ne bate genetica rau de tot.

   Răspunde
  • Sustin neconditionat infiintare la BUZAU invatamint tehnic superior.

   Răspunde
   • ….de ce nu și la Pogoanele,ca doar e oras ….ar fi bine cite cel puțin 2 facultăți în fiecare oras,ca de ,oameni suntem și avem nevoie de educație!!!@

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.