Toma, răspuns la știrea că se îmbătase: „Băusem o cafea și multă apă! Voi da în judecată”

Un site din Buzău a colportat ieri informația că primarul C-tin Toma s-ar fi îmbătat ieri la recepția dată de armata buzoiană după evenimentul din Parcul Marghiloman.

Reamintim, ieri la ora 10.00, a fost dezvelită în cadru festiv statuia lui Alexandru Marghiloman, eveniment organizat în comun de Primăria Buzău și Divizia II Infanterie Getica.

După evenimentul din parc și simpozionul dedicat centenarului unirii României cu Basarabia, conducerea Garnizoanei Buzău a organizat o recepție la restaurantul Militar de pe Bd. Gării.

Toma a ținut în urmă cu o oră, printr-o postare acidă pe propria pagină de facebook (CLICK AICI), să catalogheze drept mincinoasă informația că ar fi consumat alcool:

Toma, la evenimentul de ieri din parcul Marghiloman

„V-am prezentat în postarea anterioara ce zi extraordinară s-a petrecut ieri la Buzău. Dar mafia buzoiană nu dorește ca acest oraș să aibă propria sa viață liberă și demnă. Ieri 27.03.2018 am început programul la 6 dimineața și am ajuns acasă la 20.30 pentru a urmări și la TVR spectacolul transmis de la Buzău. La orele 18.23, un jurnalist din Buzău a dat o știre că de la ora 14 sunt beat mort la Restaurantul Militar, știre reluată imediat de apropiați ai interlopilor care mai controlează încă orașul și județul. Până la ora 18.00 băusem o cafea și multă apă, iar atunci când am ajuns la Restaurantul Militar Buzău –  invitat de conducerea Garnizoanei Buzău alături de foarte multe personalități buzoiene și naționale am mâncat ceva și am băut doar apă deoarece eram și șofer. Voi da în judecată pe acest individ. Voi continua lupta cu această gașcă nenorocită!”.

Citește și articolul: Când se eliberează noile abonamente pentru pensionari ? Iată ce a răspuns azi directorul Trans-Bus Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Toma, răspuns la știrea că se îmbătase: „Băusem o cafea și multă apă! Voi da în judecată”

 • Si daca ar fi consumat alcool . Care ar fi fost problema ? Era la petrecere ….

  Răspunde
 • Asa merită, dat în judecată si sa ii ia si izmenele de pe el. Deja mi-e lehamite când văd câte o „știre” semnată de prostul din păpușoi.

  Răspunde
 • Sunt convins că nu a consumat alcool ,mai ales că ,așa cum a spus și dlui ,era cu mașina personală ,deci trebuia să conducă .Ori eu nu îl văd în stare pe dl .Primar ,să riște să conducă ,pentru că ,așa cum îl știu eu ,e un om mai mult decât corect și în situația dată ,nu și-ar fi permis să încalce legea fiind băut la volan .Nu își risca funcția doar pentru atât .

  Răspunde
 • Cu foarte puține excepții, nu există jurnaliști cu adevărat independenți în România și, evident, nici în Buzău. Cum să fii independent dacă stai cu mâna întinsă la unii și la alții să-ți de-a și ție un bănuț ca să ai din ce trăi? Cine plătește muzica aceluia i se cântă în strună melodia preferată.Dacă Toma, direct de la Primărie sau prin firmele apropiaților, i-ar mai fi mânjit pe penițarii fomiști, cum făcea bucălatul gelat, acum i se închinau odele militantului unionist și ale bunului gospodar pe toate site-urile care i-ar fi măscărit ca să-i facă plăcere pe adversarii lui. Pentru că, ziariștii improvizați din ce să trăiască și ei? Că pe hârtie nu apar și, chiar de-ar apărea nu-i cumpără nimeni. Așa că nu le-a rămas decât mica publicitate, care de multe ori e taxă de protecție ca să nu fie atacați patronii vulnerabili(ceea ce e un mic șantaj!), atacul la comandă plătită și osanalele închinate celor dependenți de vizibilitate și imagine publică.

  Răspunde
 • Cel mai ușor trucaj fotografic prin care îl poți expune ridicolului pe un demnitar sau pe oricare alt preopinent, chiar dacă acesta nu a băut nici apă este surprinderea acestuia în momentul când clipește și are ochii întredeschiși.

  Răspunde
 • În cazul în care presa nu a avut acces la acel protocol cu generali ai armatei române, mai interesant ar fi să observați că numai un „prieten” din anturajul acela a putut face fotografia pe care a transmis-o imediat ziaristului care a și postat-o îndată, în timp real, când primarul și generalii erau încă acolo la masă. Poza respectivă deja circula pe la orele 18 când protocolul nu se încheiase. În cel mai fericit caz poza putea fi făcută de vreun ospătar, care a dat-o mai departe „gratis”!

  Răspunde
 • Nu iau partea nimanui dar este om si are dreptul sa bea un spritz,care este problema domne?Ii transmit pe aceasta cale domnului primar sa nu mai bage in seama latrai dinastia care nu au dupa ce bea apa,sa le dea un mare IGNORE si cu siguranta este mai bine!

  Răspunde
 • Daca fostul primar facea macar un procent pe an din ce a facut Toma intr-un an , ganditi-va cate s-ar fi putut realiza in 20 de ani! Dar mai e unul cu o fata imposibila , ca mi-au crapat doua televizoare din cauza fetei lui, care are o asa-zisa emisiune la un post tv. si vorbeste si vorbeste, si mananca, numai si numai sa-l denigreze pe Toma . Cine l-o plati pe fomistul asta cu gauri in talpa pantofului ,(cica este realizator tv.), se stie, dar buzoienii ar face mai bine sa evite emisiunea limbricului vorbitor !

  Răspunde
 • De multe ori,mi-am permis sa ii critic pe cei din mass-media pentru „deontologia lor profesionala”.Si ,iata ca am avut inca o data dreptate.Cititi va rog ceeea ce am postat la materialul publicat despre „conferinta de presa de la USR Buzau,la care a participat doar un ziarist”.Cu astfel de „stiri” false despre o persoana,cum dracu sa mai aiba presa credibilitate? Toma are perfecta dreptate atunci cand spune ca il va da in judecata pe papitoiul asta de se crede „jurnalist de investigatie”.Oare sa fie si din cauza ca „jurnalistul” respectiv o fi „baut cerneala din calimara” si l-o fi apucat ameteala?……..Incercand sa lovesti in acest mod marsav intr-un om doar pentru a face pe plac celor care iti sunt stapani politici si iti dau o „simbrie „pentru ticalosia ta,este sub orice critica si totodata……penal.

  Răspunde
 • Câți cetățeni cinstiți pe-aici care îl blamează pe Boșcodeală, uitând că tot ei l-au votat chiar și atunci când fura pe față! Toți cei care l-ați votat pe Toma, l-ați votat și pe Boșcodeala ani la rând! Așa că s-ar putea să creați un alt monstru lăudându-l mai ceva ca pe Ceaușescu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.