Toma, referire într-un interviu și la dușmanii săi. „Știți de ce ?”

„Cred că 60% dintre buzoieni îmi sunt de acum prieteni”, a spus primarul Toma într-un scurt interviu dat Focus TV.

Toma le-a mulțumit buzoienilor pentru susținere, sfaturi, dar și pentru critici.

Primarul a admis că are și dușmani (personali):

„Sunt un tip corect și am oprit pe mulți să mai facă prostii în acest oraș. S-a întâmplat cu oameni din toate partidele, inclusiv din PSD. Vreau să duc această corectitudine la nivelul întregului oraș. Fiecare om trebuie să aibă acces la fel, la orice în oraș. Buzăul nu trebuie să fie doar al unei găști mai mult sau mai puțin mafiote”

Interviul, bun, poate fi urmărit integral pe sansanews (CLICK AICI).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

4 comentarii la „Toma, referire într-un interviu și la dușmanii săi. „Știți de ce ?”

  • Don Primarele o sa te voteze lumea pt. al 2lea mandat dar ai grija de coviț că nu s-au terminat. Ai grija sa fie bani pt. următoarea rundă .

  • Suntem cu Dv Domnule Primar. din aceia care nu ies la iveală în față. ați făcut multe pentru acest oraș, se vede că vă pasă. așa că și noi vă votăm sigur. fiți corect și veți obține un nou mandat .

  • Don Primar, doar 3 reguli trebuie să respectaţi şi veţi avea peste 90% din buzoieni de partea dvs (pentru că de duşmani nu veţi scăpa complet niciodată, oricâte aţi face în Buzău) :

    1. Îndeplinirea la timp a fiecărui proiect promis. (Personal, încurajez în mod deosebit proiectele ce ţin de SPAŢII VERZI).

    2. Atenţie acordată fiecărei probleme serioase (nemulţumire sau nelămurire) venită din partea buzoienilor prin intermediul diverselor canale (inclusiv prin intermediul acestei rubrici de comentarii de pe Buzoienii.ro) dând un RĂSPUNS sau o (încercare de) REZOLVARE directă.

    3. Îndepărtarea din preajma dvs a oricărui colaborator care, din pricina unei proaste / negative / boşcodiste reputaţii, vă umbreşte buna dvs reputaţie. Şi, implicit, credibilitatea !

  • Doar trei comentarii ai strâns ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.