Toma: „S-a făcut o greșeală când au fost aduși aici!”

Reclamație trimisă către primarul Toma referitoare la țigănia de pe strada Al. Marghiloman, vizavi de Direcția de Asistență Socială.

„Stau în permanență, acolo, pe trotuar acei locatari de la acea curte, de la nr. 24. Beau, mănâncă, sparg semințe. Tot timpul în acea zonă este o mizerie și un miros care te fac să crezi că ești într-o zonă limitrofă a orașului unde trăiesc niște oameni primitivi. Ca să poți trece pe acolo trebuie să ocolești pe stradă”

Șapte familii de rromi locuiesc pe acel gang.

Ce spune primarul

„S-a făcut o mare greșeală când, în urmă cu niște ani, acele familii au fost aduse aici. Cunoaștem bine situația. O vom rezolva definitiv prin mutarea acelor oameni în locuințe sociale pe care le vom construi anul viitor”, a spus Toma.

În plan e și mutarea rromilor care locuiesc și mai în centru, la capătul acelui tunel de pe str. Cuza Vodă.

Citește și celelalte articole buzoienii.ro de azi:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Toma: „S-a făcut o greșeală când au fost aduși aici!”

  • Promisiuni pt noua campanie electorala deja!

  • Poate îi luați și pe cei de pe str.Orizontului, și aici mă refer la cei din casele sociale( nr 62, 62 bis), si noi de aici avem dreptul la liniște și curățenie. De ce vă gândiți numai la cei din centrul orașului, și noi plătim taxe la fel. Aș vrea să veniți sa vedeți cam ce focar de mizerie este aici, dar nimeni nu vede, cu toate reclamațiile pe care le-am facut. Acum a venit caldura, nu poți sta în curte de galagie și miros de urină și alte alea…pentru.că nu au nici WC-uri în curte.Daca sunt chiriasii primăriei, este normal ca primăria să le ofere condiții. Dar cred ca se merge pe varianta, bine ca am scăpat de ei din centrul orașului.Domnule primar, cu respect pentru dumneavoastră, dar nu suntem toți la fel, chiar daca stăm pe aceeași stradă cu chiriașii primăriei.Vă mulțumesc!

  • Acești babuini nu vor fi educați niciodată, vom face dreptate singuri, deja vorbim între vecini și ne vom uni sa rezolvam situația în care ne-ati băgat. Nu mai așteptăm reacția statului caci suntem sătui sa ne tot amăgiți și mințiți….America ne este exemplu ca uniti se poate schimba situația…nu putem ca oameni educați și manierați sa fim bataia de joc a unor persoane ce ne sfidează, înjură, ne bat copiii și ne fură bunurile

  • Am recunoscut strada,acolo s-au luat bani frumoși pe vânzarea copiilor de etnie,nu-i așa docuz?

  • Nu vi se pare ca in societatea actuala, anumite persoane au numai drepturi (ajutoare sociale, ajutoare de locuinta, nimeni nu ii deranjeaza, toti le tolereaza toate actele animalice, etc) iar cei onesti care aduc plus valoare au numai obligatii (taxe peste taxe, amenzile sa fie platite la zi, toata „organele” de control le calca pragul non-stop, ai trecut pe rosu…politia e la panda, etc)… ???!!! :::)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.