Toma s-a filmat în fața blocului lor

Trebuie că sunt acum tare mândri.

Primarul Toma s-a filmat în două locuri din oraș unde proprietarii au îngrijit grădinițele din fața blocului.

Mai întâi, primarul i-a mulțumit unei doamne de pe Spiru Haret.

Mai poi, primarul a mulțumit pe cel care a îngrijit grădina de la intersecția străzii Vulcan cu Bd. 1 decembrie.

Primarul își dorește mult ca orașul pe care îl păstorește să devină unul din cele mai frumoase din țară. De aceea, îi roagă pe buzoieni să se îngrijească de grădinițele din fața blocurilor.

Până acum, pentru 60 de grădinițe din oraș au venit solicitări din partea locatarilor de a prima spațiul public în administrare.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Toma s-a filmat în fața blocului lor

 • Ne laudam cu realizarile altora ???

 • Îl invităm pe domnul primar să facă o fotografie cu spațiul verde de la Grădinița 10 din cart. Titulescu (fost 23August). Arată superb (că și străzile și trotuarele din acest cartier): iarba de 60 cm, pomii neîngrijiți, gunoaie. Într-un cuvânt – infecție. Și spre știință, asfaltul din acest cartier este foarte bun și durabil. A fost turnat în anii 1975- 1976 prima dată pe 90% din străzi și peticit din când în când. Dar știți cum e: cartier de case, votanți puțini.
  Sărbători fericite!

 • daca fac si eu o marmota dintrun pneu in fata blocului din centru ,langa cei 8????? taximetristi vine toma si la noi ? Sa vorbeasca normal ???

 • Ar trebui să se filmeze şi în faţa spaţiilor de lângă blocuri care colcăie de gunoaie, că fac parte şi astea din realitate, chiar dacă nu ne place. Încă suntem departe de a ne civiliza la acest capitol.

 • Pana nu eradicati vandalismul,se cheama munca in zadar!

 • Bună ziua! Nu știu ce tip de tupeu poate avea acest primar de a mai scoate nasul in lume, când orașul arată atât de cenușiu și trist! Când străzile și trotuarele sunt cum sunt! Când se vede risipa banului public, când se vede lipsa de minimă pregătire! In zona fostului 23 august, arată mai rău decât in vremea fostului primar. Ce rămâne frumos daca pot spune, este faptul că, pe timp de vară pomii oferă o atmosferă de parc, de verdeață, de natură, dar sa nu uităm ca nu suntem păsări să zburăm! Ni se scot ochii cu niște străduțe impartite in alte zeci de străduțe si ni se arată asfaltul pe acelea. Statia de asfalt de 1 milion de euro DOARME DE UN AN SI CEVA. VREMEA A FOST BUNĂ TREBUIA ASFALTAT JUMĂTATE DIN ORAȘ, DAR NIMIC. A MURIT O FEMEIE LA MALL PE O TRECERE DE PIETONI. CE A DECIS ADMINISTRATIA SA FACĂ IN ACEA ZONĂ??? NIMIC.
  CU RESPECT NELU VASILACHE!

 • E munca unor oameni care din puținul timp liber pe care îl au a dispoziție au încercat și au reușit sa schimbe spațiul din jurul blocului.
  Una e sa vezi bălării și alta e o floare, un ornament.
  Păcat însă că mai avem încă specimene care aruncă chiștoace de țigări, ambalaje și cei cu animale care ii lasa sa facă…. fără sa strângă după.
  Felicitări locatarilor din tot orașul nu numai din cele 2 puncte, prezentate mai sus, care au înțeles ca spațiul din jurul locuinței trebuie aranjat.

 • Ca orașul să fie frumos, îngrijit, trebuie ca locuitorii săi să se civilizeze. Nu primarul trebuie să vă strângă gunoaiele, dacă nu vă plac, nu le mai aruncați pe unde se nimerește. Primarul ar putea fi apostrofat doar dacă nu se ridică gunoiul din zonele amenajate pentru colectarea sa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.