Toma s-a împăcat cu Roxelana Radu şi a renumit-o secretar al municipiului Buzău

Primarul Toma a venit pus pe fapte mari din periplul asiatic. Încă din prima zi de serviciu a reuşit o achiziţie importantă pentru primărie.

A convins-o pe jurista Roxelanu Radu  să revină în postul de secretar al Primăriei Buzău. În urmă cu câteva luni, aceasta demisionase din această funcţie în urma divergenţelor cu primarul C-tin Toma şi optase pentru un post mai cuminte la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din cadrul Primăriei Buzău.

La momentul respectiv avântul noului primar se ciocnise cu rigoarea, specifică profesiei, celei recunoscute ca fiind cel mai bun jurist din Palatul Comunal.  Roxelana Radu a fost ani buni şefă a Departamentului  Juridic din cadrul  Primăriei Buzău în perioada fostului primar C-tin Boşcodeală.  

În acest fel se încheie o lungă perioadă de incertitudine şi frământări în privinţa acestui post de mare importanţă şi responsabilitate în cadrul municipalităţii, în condiţiile numeroaselor rapoarte întocmite de Curtea de Conturi Buzău privitoarea la recuperarea banilor după anumite decizii la limita legii ale vechii administraţii.

Ultimul secretar, Mirela Baciu, a stat în funcţie doar o săptămână. 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.