Toma: „S-a rezolvat o mare problemă a Buzăului. Mulțumim Armatei”

„Probabil, cei mai tineri vor zice că nu asta ne trebuia nouă. Dar, în Buzău, chiar era o mare problemă. Adulții și cei mai în vârstă știu bine asta”, a anunțat deunăzi primarul C-tin Toma la Campus Tv.

E vorba de înființarea în Buzău a unui mare cimitir municipal. Așa cum se poate vedea din harta de mai jos, cimitirul se va amenaja pe terenul dintre Șoseaua de Centură (dinspre Pasarela Nehoiu) și Pădurea Crâng.

Prin înființarea noului cimitir se va pune capăt și speculei din acest moment cu locuri de veci

„În primul rând trebuie să mulțumim armatei. A fost terenul lor, de 5,7 hectare. Au acceptat să-l cedeze Primăriei Buzău. În curând îl băgăm în proiectare, iar la toamnă sperăm să intre în execuție. Vor fi două intrări, una dinspre Centură, alta dinspre unitățile militare din capătul străzii Baștan.Cu aceasta am rezolvat o mare problemă, în Buzău nu se mai găsesc locuri de veci nici în cimitirele municipale, nici în cele parohiale”, a adăugat primarul.

„În obținerea terenului de la armată, merite are și deputatul Marcel Ciolacu. A tras și el niște sfori”, a spus Toma.

Pe terenul respectiv ar fi trebuit să se facă la Buzău un cartier ANL. Celebra Elena Udrea, ministreasă pe atunci, s-a pozat cu Boșcodeală in situ, anunțând grandiosul proiect care mai apoi s-a fâsâit.

Toma a anunțat și că a semnat concesionarea a cinci mii de metri pentru un cimitir parohial în Simileasca.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Toma: „S-a rezolvat o mare problemă a Buzăului. Mulțumim Armatei”

 • Va salut…intrarea dinspre Centura va creea probleme de fluenta a traficului pe aceasta sosea de viteza….recomandare : gasiti o solitie fara centura ocolitoare si asa destul de inghesuita …

 • Si cand s-o mai dezvolta orasul ,o sa ne trezim cu un nou cimitir in mijlocul municipiului!Halal gandire de perpectiva!Mai ales in pozitia aceea!

 • Mortilor nu le trebuie utilitati!…Cea mai rentabila afacere.Ramane de vazut ce linie de autobuz va ajunge acolo…

 • Bun asa! Si iata cum a rezolvat primaria problema RAM: a gasit o solutie pentru mosii si babele care vor crapa de frig in casa la iarna ca nu au bani de centrale! Cat despre banii de la primarie pentru asta, sunt atat de multe hartii incat vor da coltul numai încercând sa le scoata. Halal oras, halal dezvoltare!

 • Apropo: pe acelasi principiu – vrem si un cimitir de masini ca tot ne rupem masinile pe Unirii!

 • Edi, tare primul comentariu, e de ras sau de plans? Tragicomedie in toata regula…

 • Edi, e o minciuna sa spui ca nu isi permit pensionarii centrale, vrei sa spui ca nu vor sa cumpere din banii lor si vor una pomana poate.
  Pana si cei cu ajutorul social de batran si-ar permite, dar nu vor, stau cu speranta ca prind o pomana, ca altfel merge centrala capatata fata de cea platita.
  Daca nu vor sa cumpere nu au decat sa stea in frig, fiecare face alegerea ce o considera potrivita pentru el, sau cum se spune popular, cum iti asterni, asa dormi.
  Pensionarii in Buzau au cea mai mare putere de cumparare, se vede asta in magazine, ei sunt cei mai prezenti in magazine, cu cosurile cele mai pline, de dimineata golesc rafturile magazinelor.
  Tinerii care muncesc doar in vise vor avea traiul lor… ei nici nu mai apuca sa cumpere ceva din galantarul magazinelor cand ies de la munca seara, ca ei au de tras la jug, sa produca banii de pensii si sa plateasca rate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.