Toma: „Să-mi dau demisia ? Nici gând!”. Iată cum îi răspunde primarul deputatului Mocanu

Deputatul Adrian Mocanu i-a cerut joi demisia primarului C-tin Toma.


„N-a făcut nimic în cele nouă luni. Ziceți-mi și mie un proiect ca lumea a lui Toma, dus cu bine la capăt. Doar războaie și scandaluri, cu Compania de Apă, polițiștii locali, cu parcările de închiriat, cu Centrul de Excelență, toate pierdute sau la care Toma a renunțat mai apoi. Toma i-a mințit pe buzoieni în campania electorală. I-a mințit pentru că nu le-a spus cât de incapabil este” a spus Mocanu jr.

Primarul Toma s-a ferit însă a intra într-un duel al declarațiilor.

„Sunt niște mizerii, niște prostii, ale unuia care vrea să adune ceva capital politic legându-se de mine. N-o să intru în acest joc, știu că asta se urmărește. Și așa pierd foarte mult timp, să dezțelenesc ce-a fost încurcat de alții în atîția ani, în loc să privesc spre viitor. Să-mi dau demisia ? Nici gând! Le-am promis buzoienilor că voi schimba acest oraș și o voi face. E ambiția mea să devin unul dintre cei mai buni primari ai acestui oraș, despre care se va vorbi că a modernizat Buzăul. Pentru 2017 am prevăzut în buget pentru investiții 10 milioane de euro. Dintr-un total de 60. Deci peste 15% din total și aproape 50% din ce se colectează de la buzoieni din taxe și impozite. Am citit pe undeva că anul trecut, în 2016, doar 1% din buget a însemnat investiții. Faceți și voi o comparație și gândiți-vă că acesta e primul meu an de mandat adevărat, în care să lucrez cu un buget la care mi-am adus contribuția”.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Toma: „Să-mi dau demisia ? Nici gând!”. Iată cum îi răspunde primarul deputatului Mocanu

  • Dle Primar ,răspunsul meu o să fie foarte scurt de data asta .Sunteți un primar ales de cetățenii municipiului Buzău ? Acționați în consecință ….„„Dacă voi nu mă vreți ,eu vă vreau.””Dvoastră trebuie să conduceți .Primul care are acest drept în jud .Buzău .toți ceilalți trebuie să execute ,adică ce fac ei cu dvoastră acum .Nu mai permiteți .Sunteți șef ,manifestați-vă ca atare . Mulțumesc .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.