Toma scapă de o belea acum și de alta luna viitoare

Primarul Toma începe să scape de belelele de pe cap.

Muncitorii de la Strabag au început să toarne acum (vor lucra și la noapte de nu va ploua) stratul de uzură între avion și podul Mărăcineni.


În câteva zile se va termina așternerea uzurii, iar șoferii vor putea circula din nou pe două benzi pe sens între avion și podul Mărăcineni, cel mai aglomerat segment de drum din oraș.


La sfârșitul lunii viitoare, Toma urmează să scape și de a doua mare belea de pe cap.

Șantierul din Piața Dacia a progresat vizibil în ultimele săptămâni, iar finalul se apropie.

Tot pe final (ultima lună) e și montarea noilor semafoare de pe Bd. Unirii + șantierul de pe Bd. Republicii.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Toma scapă de o belea acum și de alta luna viitoare

 • REFUZ! Eu, ca si cetatean, doresc sa traiesc in continuare cu aceste belele! Din fericire, odata cu ~scapatul~ dl primar va da in alta, adica in beleaua dezvoltata propriu si personal de catre dumneaului, respectiv aia a parcarilor, ca daca se receptioneaza lucrarea Unirii, suntem cam gata, dam drumul la TransBus pe flux continuu, rupem tot pe genunche. Tot norocul meu de cetatean e si faptul ca beleaua cu dalele care au apucaturi de sniper si dau jos pedestrianii pe capete este deja permanenta. Practic, oricate firme ai incera, la Buzau, dala din beton vibropresat standard ca dimensiune nu sta sa fie pusa la linie cu restul.
  Stie cineva de la cat la cat este Buzaul Oras Deschis/Open City si la CE? Diversitate de oferte, clar nu. Ramane tot doar sensul initial?

  Răspunde
   • Buzau oraș mort, extrem de imbatranit și fără perspectivă, au găsit de sifonat banii ăștia europeni, apoi dezastru

    Răspunde
    • Ioane, după cum gandesti , tu esti mort, nu orasul! Fiti naibii mai pozitivi , babalacilor!

     Răspunde
 • Din păcate, se pare că noi nu avem vreo șansă să scăpăm de belea, pentru că…asistații sociali! Că de înțeles ceva de către Ciolacu din evenimentul nefericit pentru el din zilele trecute…nici o șansă!

  Răspunde
 • Cel mai răbdător locuitor al municipiului. Așteaptă cu anii până să scape municipiul (și el odată cu municipiul) de belelele apărute din senin. Norocul nostru că a fost firma generoasă și ne-a permis să circulăm pe bucata lor de drum cât stăteau ei pe acasă. Să fim recunoscători.

  Răspunde
 • Toma scapa de belea? pai nu e el avid sa ia niște bani europeni ca să facă aceasta asa zisa modernizare? fără sa se gândească măcar un minut ca 70% din spatiile comerciale sunt pe bl.Unirii? ca fără parcare aceste spatii or sa pună lacătul? sau le va spune sa se mute la Mall cu toții?

  Răspunde
  • E parcare destulă în spate. Locatarii pleaca la serviciu cu masinile până la 16.30, iar parcările din spatele blocurilor rămân goale.

   Răspunde
   • Aiurea, ziua în amiaza mare n-ai unde parca prin spatele blocurilor dar în mod sigur știi foarte bine acest lucru, domnule redactor.

    Prin țările alea unde autoritățile funcționează în folosul cetățeanului, firmulitele de la marginea drumului sunt ajutate de autorități, cu tot felul de concesii, printre care alveole unde sa parcheze mașinile care le aprovizionează, clienții, etc.
    Pentru că firmulitele alea aduc bani la buget, crează locuri de munca locale, etc. chestii pe care administrația Buzăului nu da doua cepe degerate.

    Răspunde
    • „Fimulițele” oricum fac și făceau aprovizionarea prin spate. Doar cârcoteală. Nicio firmuliță nu-i afectată cu nimic.

     Răspunde
     • Și ctitorul, în loc să ne facă și nouă ca la Oradia, frumos, cu parcări la stradă pentru clienți, turiști, vizitatori sau mici afaceriști, lungește boala prin aceste proiecte mărețe, de spoit fațada și în spate, pe lăturlanice menținem obiceiul locului? Adevărul că la ce clienți suntem, ce turiști atragem, ce musafiri primim și tagmă de mici afaceriști avem în mini-orașul cu un nou mini-parc, eu interziceam complet circulația autovehiculelor, cu excepția celor din primărie, CJ, Prefectură, ambulanțe și ISU + ăla cu mercedesul de parchează la autogara/vulcanizarea privată din Dorobanți, fix în trecerea de pietoni, acolo unde primăria i-a amenajat loc de parcare în toată regula. În rest… pe jos, că d-aia e Open City, să avem din toate deloc și din restul câte puțin. Motiv pentru care insist și vă rog să nu mă votați vreodată!

      Răspunde
 • Tereacă, dacă tăceai filozof rămâneai! Asta cu parcarea destulă din spate este tare de tot! Doar dacă nu te referi la un alt spate pe care eu nu-l cunosc!!

  Răspunde
 • Tereacă, „cârcotașii” cu cârcoteala l-au cam huiduit la scenă deschisă pe maestrul Ciolacu zilele trecute și eu cred că o contribuție a avut-o și idolul Tomiță, cu ale lui proiecte buzoiene! Acum mă întreb, dacă profesorii l-au huiduit, cine sunt votanții elitelor buzoiene?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.