Toma și Apostu, anunțuri despre rondul de pe Frăsinet

„Acest rond va suferi niște modificări pentru a micșora numărul de incidente”, a anunțat primarul C-tin Toma după ce al treilea autoturism s-a suit pe noul rond de la Frăsinet.

Trei într-o lună: 6,19 și 25 decembrie

Explicații mai detaliate a oferit ulterior viceprimarul Ionuț Apostu:

„Rondul a fost construit de Aurora Mall și nu au respectat autorizația. I-am somat să intre în legalitate, altfel nu semnăm recepția. Trebuie să monteze licurici luminoși, sa facă două benzi în sens, sunt multe probleme! Pentru că au fost aceste incidente Primăria a montat suplimentar săptămâna aceasta două reflectoare cu LED pe stâlpii de iluminat! Totusi, dacă acei conducători auto nu văd un rond, dacă era un pieton, cum îl evitau?”

Pe de altă parte, pe facebook-ul buzoian e distribuit un accident teribil care a avut loc pe lumină într-un giratoriu din Polonia (vezi clipul de mai jos).

„Nici rondul ăsta nu era luminat ?”, au comentat cei care consideră că problema ține mai degrabă de neatenția șoferilor și nu de iluminarea nocturnă a rondului.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

13 comentarii la „Toma și Apostu, anunțuri despre rondul de pe Frăsinet

 • Deci un rond rutier, obiectiv foarte important pentru siguranța noastră, a fost făcut de… un mall! Toma, fie ne crezi proști, fie nu dai doi bani pe viața noastră!
  Din aceeași serie o să aflăm poate că pâinea ne este făcută la groapa de gunoi, iar apa potabilă provine direct din canalizare…

 • Eu propun ca cei ce susțin proba de traseu pentru obținerea permisului de conducere să aibă ca punct obligatoriu de trecere si acest rond. Daca îl vad, obțin permisul, dacă nu sa mai studieze!

 • La obținerea permisului de conducere nu se fac și niște examene medicale?!?

  Propun ca pe panourile sau ecranele alea pe care trebuie să citești pentru a ți se stabili acuitatea vizuală, la Buzău să se pună poze cu sensuri giratorii, unele mai mari, unele mai mici… 😉 cine nu le vede să nu primească permis… 😉

  Sau să fie pe categorii, tractoriștii să nu aibă voie la sensul de pe Frăsinet, de exemplu… 😉

  … sau să pună indicatoare cu accesul interzis tractoarelor și mașinilor agricole, în felul ăsta scăpam și de tractoriștii cu “benveu”… 😉

 • Vad ca sunt unii care o tot tin p-aia ca ai faruri la masina, ca trebuie sa fii atent, ca soferii sunt prosti. Treaba e simpla: din momentul in care rondul aduna trei accidente intr-o luna, ceva nu e in regula, clar! O fi si neatentia, o fi si viteza, dar astia sunt factori pe care niciodata nu o sa-i elimini, fiindca asa sunt construiti oamenii. Astfel de amenajari trebuie sa tina cont si de aceasta categorie de soferi, mai putin atenti, viteji, etc, pe care oricum ii vom avea in trafic. Asa ca o semnalizare intensa, o iluminare puternica, o vopsire a zidului, ar fi de mare folos.

 • Eu vreau sa fie lasat asa. In felul asta se triaza potentali viitori criminali rutieri. Astia care intra in rond sunt aceiasi care vor omori pietoni, vor intra in alte masini etc. Mai bine sa intre in rond.

 • @Username,nu-i corect, vei fi acuzat de către fătălăii cărora le trebuie minimum 10km vizibilitate în aliniament, plus câte-o instalație de nocturnă la fiecare 50 m, pe toate străzile și șoselele țării.

 • De data user(no)name ai trantit mucii in fasole.
  Adica sa intelegem ca iti doresti ca unii sa faca accidente acolo sau chiar sa moara, doar pentru ca niste noname ca tine au facut un lucru prost ?!
  Super gandire, ce sa zic…

  Asteptam momentul cand unul va intra in rond si va ricosa direct in tine, ca pieton prin zona. Sa te vad apoi cum vei gandi.
  Incredibil….

 • Un rond se face cu axul drumului prin centrul lui nu cum sunt facute majoritatea in oras si cu acordul politie rutiere

 • Rond cadou e si ala de la Kaufland Sud, dar e facut cu mintea. De semnalizarea rondului de la gara ce sa mai zicem? Au ramas fara fond de vopsea taman cand sa puna pe asfalt care-incotro, ca na, romanul e destept.

 • Lasa, ca nu ricoseaza, raman acolo, ca prostii. Pana acum ai vazut oameni normali? Ghertoi BGS si ceilalti 2 ambii cocalari, ambii cu masini modificate pentru curse, cazane cu eleroane, dungi pe capota si alte modificari de tip “Fast and Furious dupa 1 luna in Vaslui”.

 • A trecut cineva seara pe acolo mai ales pe timp de ploaie sa vada cat de vizibil este acest sens giratoriu ? De ce nu a fost construit pe axul strazii?

 • Cat de …..primar poți sa fii, cand afirmi ca exista construit un sens giratoriu ,PRIN CARE SE CIRCULA DE MAI MULT TIMP SI CARE NU CORESPUNDE NORMELOR DE SIGURANTA A CIRCULATIEI RUTIERE……Alooo ipj buzau voi ce ati avizat….

 • isi da cu parearea si primarele care este si apostu care nu este …. ba baieti va da mocca rondu si voi strambati din nas ??? aaaaaa nu ati putut sa luati paraindarat aici !!!!!! asa se explica ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.