Toma și Buzăul au avut dreptate! Sentință definitivă!

E o veste bună pentru care primarul Toma și ajutoarele sale primesc felicitări.

Sentință definitivă a Tribunalului (vezi mai jos): Primăria Buzău a scăpat de plata a 1,2 mil. euro!

Cu această sumă a încercat Alpha Bank să execute silit Primăria Buzău, în contul a două bilete la ordin avalizate de fostul primar Boșcodeală pentru „căpușa Ecogen”.

Toma a refuzat să plătească acești bani, considerând afacerea Ecogen, girată de fostul primar, păguboasă pentru oraș și chiar ilegală.

Prin căpușa Ecogen, girată de fostul primar, milioane de euro s-au scurs de la buzoieni către niște buzunare private

Zilele trecute, Primăria Buzău a câștigat inclusiv apelul formulat de Alpha Bank (deținătoarea celor două bilete în valoare de 1,2 mil. €), astfel că poprirea a fost anulată.

Uneori, prin deciziile curajoase pe care le-a luat, Toma a dovedit că nu-i „un primar obișnuit, ca oricare altul”, așa cum susțin adversarii săi politici. Ăsta-i un caz în care Toma a fost special. Ca atunci când a desființat mafia maxi-taxi și mafia Ecogen, pe care un primar obișnuit n-ar fi avut curajul/puterea să le suprime

Despre succesul de la Tribunalul Buzău a scris azi și Opinia:

Vezi mai jos sentința:

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Toma și Buzăul au avut dreptate! Sentință definitivă!

 • Dl. Toma e tot ca Dl. Boșcodeală, doar că face mai multe și fură mai puțin decât o făcea fostul primar.

  Răspunde
 • În cazul ăsta, cu o bancă grecească, Toma a mirosit bine. Dacă ar fi fost vorba de o bancă austriacă, franceză sau olandeză plătea instant.

  Răspunde
 • Boscodeala fura si distrugea, asta face toate pe dos si incurca tot orasul

  Răspunde
 • Cand riști pe banii cetățenilor și nu pe ai tăi, nu prea ai de pierdut. Asta a făcut și Boscodeala și același lucru face și Toma.

  Răspunde
 • Comentariul Pixel, bine informat.
  Stie SIGUR, a fost ACOLO, este implicat DIRECT.

  :))))))

  Răspunde
 • Unii, tot cârcotași rămân indiferent de situație. De o fi bine, de o fi rău, tot să criticăm mereu.

  Răspunde
 • Garantarea acelui credit a fost facuta de catre primarul de atunci, Boshco cel Mare, in loc de CLM, atat. Asta e tot. Aici e „ilegalitatea”, de forma, ca nu cred eu ca vota clm-ul contra directiei. Despre Orizont in schimb, unde prejudiciul exista, sunt indicati vinovatii care sa dea banii indarat (inclusiv Bosco si inca vreo doua persoane ametite prin dosar, sa dea bine la final). Exista si fapta penala, dar ea s-a prescris, ce ghinion pe noi, iar cartierul ramane tot acolo, chiar daca e rodul unei chestiuni PENALE.
  Dl Toma se plangea in 2020 ca, daca vor fi poprite conturile primariei, pentru acel milion de euro, nu vor mai fi bani de salarii. Daca-mi aduc bine aminte, 2019 a fost ultimul an cu concert la Sala Sporturilor, de ex?!? Ca de atunci s-au mai dus milioane de euro anual spre sport, asta n-o mai amintesc. Atitudinea e similara cu problema Politiei Locale. Ii critica si se plange precum o sotie batuta de sot, ca nu are bani din cauza lor, dar le cumpara masini de patrulare, ca si cum „da, mai, ma bate, dar e al meu, o face ptr ca ma iubeste!”. Cine sa-l mai priceapa pe dl primar Toma?!?

  Răspunde
 • Suntem in dilema, Justitia era/este datoare sa intoarca fapta buna prin care a primit teren gratuit pentru constructia Judecatoriei ( vezi informatiile din CJ Buzau)? Este un semnal dat opozitiei si mai ales cetatenilor care au litigii cu Primaria? Sunt foarte multi care au semnalat ilegalitati facute de CLM si Primarie, sa intelegem ca nu au nicio sansa de castig? Maine e un proces, la tribunal, intre statul roman/Prefectura Buzau vs CLM Buzau si “sponsori” politicieni, trebuie sa identificam raspunsul de astazi?

  Răspunde
 • Are dreptate cel de mai sus, s-a scapat de datorie doar pentru ca era vorba de o banca greceasca falimentara care nici nu mai exista in Romania.
  Daca era vorba de una austriaca, franceza sau olandeza n-ar mai fi scapat, ca detin puterea… asa cu o banca care nici nu mai exista, judecatorul stia ca n-are cum sa primeasca mustrari de sus si ca e ca si cum ar fi luat bomboana de la coliva unui decedat.

  Răspunde
 • Aoleo! A dat loovitura la pariuri? A mizat ca pierde Argentina? Adica cum a castigat? Vin de undeva banii astia? Sau a castigat doar un proces? Oricum acest proces nu a fost decat un pas facut de banca, cu rezultat dinainte cunoscut, parte din procedura de recuperare a pierderii de la Bosco, din moment ce biletele erau avalizate de acesta.
  Dar cu ce sa-l mai laudam si noi pe Toma? Unirii, nu, Piata Daciei, nu, Transivaniei, nu, ce-o sa facem, bagam din top, fara relevanta, bani sa iasa!

  Răspunde
 • Cine dracu va mai intelege ???
  Asta face si nu este bine …Boscodeala fura si nu facea nimic …nu este bine …
  Toma face dar nu este bine ..ca incurca orasul ..ca fura mai putin dar fura … vesnic nemultumiti
  De asta suntem o tara de mana a treia
  Numai destepti in tara asta

  Răspunde
 • Ce e de inteles? Un patron care are un angajat lenes, care-l si fura, il da afara si aduce in locul lui pe unul care se dovedeste nepriceput, smecheras si fudul, care nici nu vrea sa asculte, sa zicem. Pai sa nu-l certe sau sa-l de afara nici p-asta, ca nu stiu ce cenusa-n cap ne punem imediat?!? Eu zic ca din contra, intr-o tara de prima mana cetatenii deja il luau putin de manecute pe edil, la o discutie publica de cate ori scapa piciorul in caldarea cu ”mosia proprie”, si d-aia da, si eu consider ca suntem un oras de mana a 4-a, dintr-o tara de rang 3.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.