Toma și Neagu au bătut palma pentru ceva deosebit. Invitație pentru toți primarii din comunele județului

Cei mai importanți doi oameni din administrația județului, Emanoil Neagu și C-tin Toma, au bătut palma pentru ca la sfârșitul lunii septembrie să realizeze la Drăgaică un festival deosebit.


„M-am înțeles cu domnul Neagu, va ieși ceva extraordinar. Vorbim aici de Festivalul Recoltei. Am reluat acest obicei anul trecut, când am ținut această sărbătoare în centrul orașului, iar buzoienii au fost încântați. Anul ăsta vom ține această manifestare la Drăgaică pentru că spațiul este mai generos. Noutatea este că se va implica și Consiliul Județean, iar împreună vom lansa invitații către toți primarii de localități din județul Buzău. Fiecare comună din cele 82 va avea stand propriu, unde va putea veni cu ce are mai bun, mai frumos, mai reprezentativ acolo. Mă refer la legume, fructe, animale, produse meșteșugărești și tradiționale. Poate se va crea și o concurență între ele, cred că va ieși ceva extraordinar. Va fi și muzică folclorică în fiecare din cele trei zile ale festivalului, evenimentul va fi promovat, mă gândesc că foarte mulți buzoieni de la oraș și de la țară vor veni să vadă”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: Adio căruțe, dar și scormonitori prin gunoaie în Buzău. Iată ce vrea să facă Toma

Data exactă la care se va ține Sărbătoarea recoltei nu a fost încă stabilită. Se discută încă între sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, funcție și de prognoza meteo.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toma și Neagu au bătut palma pentru ceva deosebit. Invitație pentru toți primarii din comunele județului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.