Toma și Neagu, îngrijorați! Mesaje asemănătoare în ultimele ore. Iată pe cine susțin în războiul momentului

Îngrijorare pentru Toma și Neagu pe fondul conflictului puternic din PSD între grupările Dragnea, pe de o parte, și Tudose-Ciolacu, pe de alta.

Toma – în această dimineață și Neagu – aseară au transmis mesaje asemănătoare, în care s-au poziționat de partea cuplului Tudose-Ciolacu și împotriva lui Dragnea.

În stilul mai abrupt care-l caracterizează, Toma a vorbit despre „interese meschine personale în detrimentul țării și a majorității românilor”.

Prin aceste mesaje publice concrete, atât Toma, cât și Neagu, își asumă anumite riscuri. Dacă Dragnea va câștiga războiul, va urma probabil și replica șefului PSD la nivel național.

Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului! Acum în 2018 la 100 de ani de Românie întreagă lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară!
Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii! Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate! Nu există nici un scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană. Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe! Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti!” – semnat Constantin Toma, Primar al municipiului Buzău, ales pe listele PSD

În condițiile în care vicepremierul Ciolacu a adus prin PNDL către primăriile din județul Buzău cei mai mulți bani din țară pe cap de locuitor e cât se poate de firesc ca Neagu să susțină gruparea Tudose-Ciolacu.

„Avem o Guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala. Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate! Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!”, a declarat șeful CJ Buzău.

Citește și articolul: VIDEO: Incendiu cumplit la Haleș! Iată imagini cu casa în flăcări! „Au rămas doar cu hainele de pe ei. Rog buzoienii să-i ajute”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Toma și Neagu, îngrijorați! Mesaje asemănătoare în ultimele ore. Iată pe cine susțin în războiul momentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.