Toma și Neagu, nemulțumiți! Declarații, AZI

Campus TV i-a întrebat azi pe C-tin Toma și Emanoil Neagu despre Prepeliță și Gloria.

AICI – declarațiile audio ale celor doi.

Zilele – poate chiar orele – antrenorului Prepeliță la Gloria par a fi numărate după înfrângerile usturătoare cu Chiajna și Fc Argeș.

C-tin Toma: „Așa nu se mai poate într-adevăr. Gloria nu prea mai joacă nimic acum. O să vorbim cu partenerii noștri să vedem ce decizie vom lua”


Emanoil Neagu: „Schimbarea lui Mihalcea n-a adus nimic bun, constat un regres. Părere personală, regret îndepărtarea lui Mihalcea. Jucasem barajul, Mihalcea își îndeplinise obiectivul. Consiliul de Administrație trebuie să se întâlnească acum pentru a lua măsurile necesare redresării activității. Dacă nu se obțin rezultate până la finalul anului, de la 1 ianuarie renunțăm la finanțare”

E de văzut:

1) Dacă decizia Consiliului de Administrație va fi retragerea sprijinului antrenorului Prepeliță

2) Dacă Prepeliță va fi de acord să rupă contractul fără despăgubiri împovărătoare

3) Ce se va întâmpla dacă Prepeliță va cere (multe) salarii compensatorii

În declarația dată pentru Campus TV de Prepeliță după meciul de ieri inclusiv antrenorul a vorbit despre despărțire:

„EXECRABIL! Am jucat mai slab ca la Chiajna. Avem jucători cu experiență, dar fără să demonstreze personalitate în joc. Am jucat haotic, nu ne-am arătat la pas… Dacă nu sunt rezultate, antrenorii sunt responsabili”.

loading...

9 comentarii la „Toma și Neagu, nemulțumiți! Declarații, AZI

 • … prepeliță a fost antrenor la argeș…a trântit meciul!…

  Răspunde
  • Bine ca de altele se vaita ca nu avem bani si trebuie sa stam cu mana intinsa la UE si sa jucam cum canta ei, dar de africani invartitori se minge avem bani. Mai vezi si reclame la pariuri pe tricourile lor si deja ti se face sila

   Răspunde
   • Despre ce africani invartitori de minge vorbesti? Sau spui asa sa te dai si tu interesant?

    Răspunde
 • Inseamna ca la handbal este multumit dl. Toma.

  Răspunde
 • Mă adresez domnului primar și domnului președinte de la Consiliul județean, domnilor aveți treburi mult mai serioase de rezolvat, lăsați fotbalul și alte sporturi pentru privați. Ei pot face din asta o afacere din care se pot câștiga bani!!! Dumneavoastră vă jucați cu banii publici!!!Faceți un referendum și o să vedeți care e rezultatul. Sper sa vă treziți la realitate.

  Răspunde
  • Vino cu privatul de acasa, domnul Vali. Tinand cont ca in prima divizie numeri pe degetele de la o mana privatii, asa ca, de ce ar face un privat sa vina sa investeasca in a doua divizie daca ei nu investesc in prima divizie? Nu cerea Hagi pe la interviuri sa vina privatii aproape de echipa lui ca sa duca in continuare proiectul?

   Răspunde
 • Bataie de joc a banului public ! Nici 2% din oras nu vrea Gloria si alte prostii, ne mai si facem de rusine !!
  Domnule primar, nu tineti cont de ce vrea majoritatea ? Sau mai bine zis de ce nu vrea !

  Răspunde
 • Sportul în general, și fotbalul în special, este un fenomen social !
  In Romania, dacă nu s-ar implica statul și mai ales primăriile, activitatea sportivă internă și internațională ar fi la pământ.
  Mereu vor fi frustrați sociali care își închipuie că cu banii alocați sportului s-ar putea construi spitale, școli, teatre, fabrici etc și au impresia că dacă contribuie la bugetul local au dreptul să decidă ei cui, cât, și când trebuie alocate fonduri din bugetul local și dacă s-ar putea să beneficieze ei de cât mai multe facilități, ajutoare sociale și gratuități.
  În țară sunt multe primării care susțin din bugetul local, cluburi sportive puternice, instituții și așezăminte culturale, teatre, filarmonici, (care din păcate la Buzău nu prea există) și care ar dori să se asocieze cu societăți private puternice în susținerea fenomenului sportiv și cultural, dar din păcate puține reușesc.
  Societătile private din Buzau, sunt slăbuțe din punct de vedere financiar iar cele străine, nu doresc să se implice în astfel de activități.
  Sunt de acord cu cei care susțin imediata schimbare a antrenorului Prepeliță, dar din păcate mai trebuie înlocuiți și vreo zece jucători !
  În concluzie, cred că la Buzau, fară susținerea Primariei, Consiliului local și Consiliului Județean, fotbalul și handbalul, ar fi sublime, dar ar lipsi cu desăvărșire.

  Răspunde
  • Si cam ce masura a senilitatii am face noi daca maxim 2000 de spectatori la 20 lei biletul de intrare de poate 40 de ori pe an (handbal si fotbal meciuri acasa) inseamna, la BUZAU repet, FENOMEN SOCIAL? Nu ca FENOMEN SOCIAL, dar UN FENOMEN SOCIAL care implica aproape zero% buzoieni, zero% copii din tot judetul, dar 100% FONDURI si infrastructura. ZERO beneficii, MAXIM la necaz. Si iubiti, si cu banii luati. Sper ca s-a inteles ideea.
   166.654.000 lei (3.5 mil Euro) ne-a costat, potrivit bugetului lor, acest FENOMEN SOCIAL, in 2022 doar.
   Ca o concluzie, nu e cam scump, pentru NIMIC, nu va suparati??! Sau de moft e bun?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.