Toma: „Șoferii pot parca în continuare pe Bd. Unirii + parcarea LIDL”

Anunț de interes pentru proprietarii de autoturisme de pe Bd. Unirii făcut azi de primarul Toma;

„Se poate parca în continuare pe Bd. Unirii, cel puțin până când vom face recepția lucrării!”

Cum Strabag mai are de asfaltat și în vara anului viitor (segmentul dintre avion și podul Mărăcineni), recepția lucrării trebuie că se va face spre finalul anului viitor.

Apoi, nu-i deloc exclus, vezi propunerea de mai jos, ca și după recepție, prima bandă să fie lăsată seara pentru parcare, astfel încât toată lumea să fie mulțumită (proiectul european impune doar obligativitatea pistei pentru autobuze).

Pentru locatarii din capătul Bd. Unirii Sud, primarul Toma le-a oferit varianta parcării de la LIDL:

„Am vorbit cu cei de la LIDL, avem o relație bună cu ei, ne-au înțeles așa cum au făcut-o și cei de la Kaufland. Deci, se poate parca peste noapte și la LIDL-ul de pe Calea Eroilor”

În plus, Primăria Buzău va construi de anul viitor și 11 parcări supraterane de-a lungul Bd. Unirii, în vecinătatea fostelor centrale termice.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Toma: „Șoferii pot parca în continuare pe Bd. Unirii + parcarea LIDL”

  • …se ia curentul sau se strică liftul la supraterane ales -bules!….stai și te uiți la mașină cocoțată!…

  • Cum am banuit, lasa bucati mici neterminate pentru a nu receptiona lucrarea, asa cum cred ca se petrece si pe Transilvaniei, unde procurorul nu a constatat fapta intrucat lucrarea nu este terminata. Macar da semne Toma ca a inteles ca heirupismul asta de colhoz nu face bine nimanui, poate la viitoarele lucrari se/le gandeste mai profesionist. Daca nu poti sa asimilezi diversitatea nevoilor unei democratii, si conduci doar cu parul si cu impunerea, mai bine te retragi! Eu unul nu-mi doresc (iarasi) un comportament unitar „gandit” de un „lider”, in special daca acesta traieste (mental) intr-un turn de clestar, de unde totul se vede „frumos”.
    Imi doresc ce e mai bun si mai bine pentru mine, ca cetatean (si nu cred ca sunt diferit fata de marea majoritate), nu ce crede altul ca mi-ar prii. Am mai iesit si noi din orasul asta, din tara, de pe continent, nu suntem chiar batuti in cap (toti).

  • Cum domnule Tereacă, primarul are o relație bună cu „imperialistii” Lidl și Kaufland, pe care mai deunăzi îi înfierai cu mânie proletară? Sau merge pe principiul „fă-te frate cu dânsul până treci puntea !!”

  • Lucrarile de pe b-dul Unirii vor fi finalizate la finalul anului 2023, deci înainte de alegeri.
    Sa tragem tare înainte de alegeri.

  • Panglica va fi taiata la momentul oportun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.