Toma spune că respectivul i-a dat SMS: „Ce jigodie ești! Tot la pușcărie vei ajunge”

„Bănui că un consilier local din opoziție mi-a făcut plângerea penală”, a spus azi Toma în conferință de presă.

C-tin Toma: „De ce am această bănuială ? Pentru că în urmă cu câteva săptămâni, la o emisiune la Campus Tv, chiar în timp ce vorbeam despre acest proiect cu fonduri europene un consilier local mi-a dat un SMS cu următorul conținut: „Ce jigodie ești! Tot la pușcărie o să ajungi!” Nu pot să vă spun cine e, doar că e din opoziție. N-am 100% garanția că de la el mi se întâmplă asta, dar am această bănuială”.

Reamintim, la finalul săptămânii trecute, o unitate de parchet a obligat AMPOR (autoritatea care gestionează fondurile europene) să sisteze (temporar) finanțarea proiectului. Cel mai probabil, în urma plângerii penale, s-a deschis un dosar penal in-rem, întrucât, deocamdată, nimeni de la Primăria Buzău, Strabag, ADR Brăila sau AMPOR n-a fost citat la parchet.

E de așteptat ca în următoarele zile unitatea de parchet respectivă să vină cu o informare și cu o rezoluție pentru că un proiect pe fonduri europene (statul român prin Primăria Buzău mai are aproape zece milioane de euro de încasat!) nu poate fi blocat pentru că „nea Gigel” îl urăște de moarte pe Toma și îi face săptămânal plângeri penale.

UPDATE. Consilierul local bănuit de Toma ar fi declarat unor jurnaliști locali că nu el e cel care i-a făcut plângerea primarului, ci „altcineva, specializat probabil în fonduri europene”.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Toma spune că respectivul i-a dat SMS: „Ce jigodie ești! Tot la pușcărie vei ajunge”

  • Și consilierii sunt specializați, unul pe fonduri, altul pe plângeri…

  • Se incearca a se trece in derizoriu lucrurile care se intimpla la nivelul conducerii Primariei in ultimii ani Sint multe de cercetat , nu e vorba de pista , fiindca pe nici o strada din Buzau nu e spatiu pentru piste

  • Toma, la ”Brutarie”, colegule! Aceeasi Justitie care l-a fezandat pe Dragnea, ce , acum nu-i buna? Observ ca s-a dat iar drumul la vanatoarea de ”destepti” la nivel national. Piedone, Oprescu… DNA nu ajunge si pe la Compania de Apa? Daca stateam noi in baza procurorului șăf de la Buzău, ne luam și bătaie dacă mai comentam mult.
    Cred că va fi mult dans și cântec, insa ce e frapant e faptul ca pe Toma il freaca PERSOANA (ca pot fi mai multi, un grup, un partid, un oras, poate ca cei 70% care n-au iesit la vot sa-l aleaga cel mai votat primar din tara, ”Primarul parc”), nu FAPTA lui si a alor LUI. Pe el il freaca CINE, nu de ce. Nu-l freaca ”de ce” pentru ca acolo a raspuns MINTIND. A patat integritatea acestei institutii unde vremelnic l-a pus partidul. Nu-l mai mentionati pe Toma ingamfatul si mincinosul langa Nicu Constantinescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.