Toma: „Toată zona întră anul viitor în reabilitare”

„Parcare pentru buzoienii care vor veni cu treabă la noul sediu al primăriei”, a anunțat Toma că se va face aici.

C-tin Toma: „Toată zona, numită Piața Teatrului, cei mai vechi știu că aici a fost Teatrul Ilie Pintilie, va intra anul viitor în reabilitare. Sperăm să rezolvăm și problema parcării”

O parcare mai mică va fi și în latura dinspre blocuri a fostului Bazar

Ieri, muncitorii de la Concas – după ce au strâns schelele, sculele și gardurile dimprejurul șantierului – au predat cheile la primărie.

Primii angajați ai primăriei care se vor muta aici, în clădirea nouă, vor fi cei de la Direcția Economică.

A fost comandat mobilierul pentru clădirea nouă (Direcția Economică)
După Direcția Economică se vor muta în noul sediu și celelalte structuri ale Primăriei, inclusiv primarul. Aici ar urma să ajungă inclusiv Direcția de Asistență Socială și Evidența Populației, care au stat cu chirie în ultimii ani (chirie plătită către comunitatea evreiască respectiv Galleria Mall).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Toma: „Toată zona întră anul viitor în reabilitare”

 • Și direcția poliție locală de ce nu se mută în noul sediu? Este loc destul! Ar trebui restructurată, iar actualul lor sediu vândut.

  Răspunde
 • Parcarea o face pentru ei, cum au facut si langa primaria veche, si-au facut si rezervat gratuit parcarea din lateral de la Garanti cu zeci de locuri si improvizat locuri inclusiv pe platoul Dacia, si au angajat si politisti locali sa le pazeasca masinile si locurile si daca te vede ca vrei sa intri in parcare sare in fata masinii si te ameninta cu interventia daca nu te duci in parcarea de la banci unde e cu plata.
  Asa o sa fie si in parcarea de la noul sediu al primariei, o sa faca acolo 30 locuri pe langa cladire care vor fi rezervate gratuit pentru cei din primarie… si acolo in alta parte nici nu ai unde sa mai parchezi ca si asa e suprainghesuita zona.
  Macar nu i-a dus capul sa faca si o parcare subterana daca tot s-au apucat sa mai construiasca o cladire uriasa langa vechea cladire Bazar.
  Mai vine si cate un istet precum cel de mai sus care viseaza sa mai inghesuie acolo si masinile politiei locale, cand politia locala are mai multe masini decat locuri posibile pe langa cladirea Bazar.

  Răspunde
 • @Anonim, stai jos. În primul rând locala ar trebui desființată. Dacă nu ar trebui reorganizată astfel încât să funcționeze cu un număr minim de angajați și de mașini. De ce să plătești funcționarea pentru atâtea sedii, când poți avea unul singur?
  Și, cel mai important, mai dați-vă jos din mașini și mai mergeți și pe jos sau cu autobuzul! Din orice colț al orașului ai veni la noul sediu al primăriei o poți face pe jos lejer sau cu autobuzul. Buzăul este un oraș mic, dar plin de proști care preferă să meargă cu mașina la pâine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.