Toma: „Toți ambasadorii țărilor din UE vin la Buzău! O mare oportunitate!”

Toma: „E o mare oportunitate pentru Buzău. Toți ambasadorii țărilor din UE vor veni pe 23 octombrie la Buzău”.

De ce la Buzău ?

Pentru că Buzăul are ceva deosebit. Cimitirul Eroilor! Aici sunt îngropați soldați de mai multe țări ale UE și există și două monumente dedicate lor.

Foto, nov. 2018: ceremonia religioasă în partea germană a Cimitirului Eroilor

IMPRESIONAT! Ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt, a fost impresionat în noiembrie 2018 când a fost invitat de primarul Toma (de Ziua Vereranilor la Buzău).

„Mulțumesc buzoienilor! Atâta grijă pt. mormintele și monumentele inamicilor! Sunt impresionat. Un gest generos pe care îl apreciem foarte mult”, a spus atunci Excelența sa – Cord Meier-Klodt (vezi mai jos cuvântarea sa de atunci).

Ambasadorului i-a plăcut și ideea amenajării Căii Eroilor

CONSECINȚĂ? Domnul Meier-Klodt vorbește de bine, pe unde poate, de Buzău. Iar acum, când a decis să organizeze acest eveniment (Germania deține președinția Consiliului Uniunii Europene) a ținut să-l țină la Buzău.

Toma: „E o mare presiune pe mine, vă dați seama, trebuie să iasă perfect. Avem, noi buzoienii, o mare oportunitate, dar și o obligație de a organiza cum trebuie acest eveniment”

Primarul nu a anunțat deocamdată unde se va ține întrunirea și care va fi programul invitaților.

loading...

4 comentarii la „Toma: „Toți ambasadorii țărilor din UE vin la Buzău! O mare oportunitate!”

 • După succesul răsunător cu organizarea Eurovizion la Buzau este o actiune ,care cu certitudine va pune Buzaul in topul oraselor europene ,cu cu mari realizari economico sociale.Cu certitudine va fi si o mare oportunitate pentru atragerea de mari investitii locale.sic!

 • Oportunitate sa ce?
  Sa obtina si cei din primarie o invitatie la o petrecere de mana a 14-a prin strainatate tot pe banii cetatenilor?
  Dupa ce organizeaza ei o petrecere cu de toate pentru ambasadori tot pe banii cetatenilor?
  Ca altceva nu a adus niciodata o vizita de acest gen… doar fac politicienii, vorba expresiei populare, o laba-n-cerc.
  Si poate unii din ei sa fie alesi apoi ca agenti de spionaj de catre serviciile secrete straine care sa ii propulseze mai sus in politica si functii.

 • Domnule Tereaca daca ai senzatia ca pe Excelenta sa domnul ambasador al Germaniei il interrseaza altceva decat cum sa faca bani ptr tara sa te inseli amarnic.. Dupa vizita aceasta sa ne spuna domnul Toma cate firme buzoiene au semnat contracte cu firme din tarile respectivilor..sau ce investitori a atras!

 • E o ceremonie importanta. Dar sa transformi totul intr-un festivism ieftin, caracteristic primarului nostru …. Auzi, oportunitate! De-a doua zi toti somerii buzoieni vor fi angajati! De fapt nici nu stiu de ce sunt atati someri in Buzau… Parca Toma a vorbit cu prietenul lui de la chimica si era vorba ca mai face o firma …. Iar numarul de turisti a crescut, in fata garii, casca ochii si fac fotografii la locomotiva si mai ales, la monumentul ala cu jumatatea distantei …. Aaa, da! Era sa uit! Avem si centru de invatamant profesional, pe centura. Absolventii de pana acum muncesc cu spor pe santierele de edificare ale marilor proiecte lansate de primaria Buzau, ala cu impadurirea digului, ala cu sala polivalenta, etc. Apropo! La bazar se mai face ceva? Cam pustiu pe-acolo. N-ar fi trebuit sa fie finalizat? Bine ca s-a asfaltat strada Viitorului, toata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.