Toma: „Trebuie atacați când încă sunt la culcuș!”😀

Reclamație la adresa primarului din partea unui cetățean din cartierul Micro III.

„La ora 6 dimineața s-au pornit simultan câteva zeci de tunuri zgomotoase! Ce credeti că s-a întâmplat? S-a trezit tot cartierul! Domnule primar, e o oră normală asta pentru astfel de acțiuni? Ce program au domnii de la dezinsecție? Nu cumva sunt în afara programului de lucru? Ce e de făcut? Ne reglam toți programul după ei ? Sau ne civilizăm și înțelegem că așa ceva nu e normal ?”

C-tin Toma, primar: „Țânțarii trebuie atacați cand sunt “la culcuș”! Îmi pare rău, dar toata lumea se plânge de țânțari. Totuși, se întâmplă rar. Trebuie să suportăm!”.

Primarul a anunțat că în zilele următoare tot Buzăul va fi deranjat dis-de- dimineață de zgomot de avion. Se va face inclusiv aviotratament pentru ca Buzăul să fie eliberat de țânțari.

ULTIMA ORĂ. Aviotratamentul se va face sâmbătă, 25 iulie


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „Toma: „Trebuie atacați când încă sunt la culcuș!”😀

  • Măi, ce-ai dreacu sunt unii! Pe vremea lui Ceașcă se sculau toți cu noaptea-n cap să se așeze la cozi la haleală, că nu era deloc și nu mai mârâia nimeni, iar acum s-au făcut toți „boieri”! Sunt rupți de foame, dar au timp de stat în pat, că noaptea-i scurtă și și-o pierd pe la păcănele, de altfel ei nu produc una de-un leu, că nu-s în stare…
    Ne-am învățat să ne plângem din orice, are dreptate aia pe canalul ei de youtube, când vă face pe toți fătălăi… nimic nu vă mai convine!
    Dacă face primarul ceva, nu-i bine, dacă nu face nimic, iar nu-i bine!
    La muncă putorilor, nu la plâns toată ziua pe net, că și ăla costă bani!

  • Paralela România comunistă – România capitalistă nu trebuie subestimată ! Este foarte mult adevăr în intervenția lui ” Incognito ” ( chiar dacă pare mai dură ) și oamenii uită de interesul general ( în cazul de față – țânțărimea !) în favoarea celui personal… Pe toți ne trezește zgomotul tunurilor anti-insecte , nu numai în anumite cartiere și tot pe toți ne scot din minți seara țânțarii… Sunt ca și Covid-ul : fără frontiere, fără identitate, fără partid, fără funcții… Poate vom scăpa cu avionul , dacă n-o să plouă ! Hai, buzoieni, puțintică răbdare…

  • N-ar fi fost mai bine sa-i lase Toma ca sa-i manace tantarii, ca asa-i sature? Vai d-le, s-a sculat boierul la ora 6, ca sa vezi ce tragedie !……[Leo]

  • @Incognito,big like de la mine,ai perfecta dreptate.Daca ar face zilnic asa ceva ai avea de comentat,dar nu crapa nimeni daca esti deranjat o data pe luna.Nu stiu ce-ar face ”sensibilii” din aceasta urbe,daca noptea ar lucra la strazi,asfaltari etc,asa cum cer unii ,ca asa e in tarile civilizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.