Toma: „Trebuie să vă mărturisesc că am luat două pastile din-alea”

Nu o dată primarul Toma a lăcrimat de emoție pe scenă sau prin vreun studio de televiziune.

Perceput adesea ca un tip dur și sever în relația cu subordonații și partenerii, Toma are și momente de slăbiciune pe care nu și le poate ascunde.

Subiectele care-l înmoaie – s-a observat până acum – sunt cele privitoare la părinți și copilărie, la aprecierea buzoienilor (în antiteză cu criticile tăioase care i se aduc), dar mai ales cele privitoare la România.

Recent, Toma a bifat o performanță personală. În discursul avut pe scena de la Sala Sporturilor – în fața unei asistențe de peste 2500 de persoane – primarul a reușit să nu lăcrimeze.

„Am avut grijă ca înainte să iau două pastile din-alea. Sunt un tip mai emotiv, era un spectacol de suflet pentru mine și buzoienii din sală. Pentru a-mi controla emoțiile am apelat la acest ajutor. Nu-mi place ca la discursurile publice să citesc după foaie, dar acum am recurs la ajutor. Mi-am scris pe o foaie ideile principale, dar și discursul ținut de Marghiloman la înfăptuirea unirii”, a dezvăluit Toma într-o emisiune la Campus TV.

În ultima perioadă, pe lângă aplecarea înspre rezolvarea marilor probleme ale Buzăului, la Toma s-a observat o preocupare de susținere a evenimentelor culturale. „E credința asta a mea că și prin educație și cultură ne putem salva”.

După spectacolele de la Sala Sporturilor (Johann Strauss Ensemble și cel de muzică populară) la finalul acestei luni Primăria Buzău va organiza festivalul „Buzăul Clasic” cu spectacole de cor, operă, balet și muzică simfonică.

Citește și articolul: Neagu n-a fost degeaba acolo. Buzăul se înfrăţeşte cu „Ţinutul Podgoriilor” din Spania CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Toma: „Trebuie să vă mărturisesc că am luat două pastile din-alea”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.