Toma, ultimul anunț despre pasajul acoperit de lângă Catedrala Sf. Sava

Primarul C-tin Toma a răspuns pozitiv solicitărilor buzoienilor legate de pasajul acoperit de lângă Catedrala Sf. Sava.

 „Am dat deja dispoziție să-l deschidem la începutul anului viitor la unul dintre capete ca să vedem ce găsim înăuntru. Îl vom face anul viitor. Vom prinde în buget bani pentru reamenajarea acestui pasaj, a devenit un lucru util pentru comunitate. După ce îl vom deschide, specialiștii vor putea intra înăuntru pentru a face un proiect. Funcție de proiect, vom aloca și banii necesari”, a anunțat primarul Toma la Campus TV.

În pasaj se vor putea amenaja diverse magazine, existând și varianta organizării unor expoziții de artă pe pereți.

Pasajul a fost realizat în anii 80, când a și funcționat câțiva ani, după care s-a închis. Proiectul a fost repus pe tapet la începutul anilor 2000 când s-au și început lucrările de reamenajare.

Citește și articolul: UPDATE: Vești bune despre Andreea dinspre spital! „Fizic e bine, dar mai rămâne o problemă!”

Numai că, în proiect, s-au prevăzut și două construcții, la cele două capete. Pe de o parte comercianții (de pe latura  dinspre str. Democrației) dar și preotul Mihail Milea și enoriații (de pe latura cu Bisericuța Copiilor) s-au arătat deranjați. Lucrarea a fost oprită, construcțiile demolate, iar gurile pasajului acoperite.

Citește și articolul: Update! Mașina aparține unei polițiste din Ziduri! Iată ce accident era să se producă (VIDEO)!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Toma, ultimul anunț despre pasajul acoperit de lângă Catedrala Sf. Sava

 • Pingback:

 • Pingback:

 • Deschiderea pasajului: o idee f. rea (sa nu zic proasta)! Va fi noul WC public al orasului, o zona de care iti va fi frica, ptc nu stii cine va iesi de acolo (mai ales noaptea)!

 • E o idee buna, cu ocazia asta nu mai esti fortat sa ocolesti sute de metri pana la trecerile de pietoni de la intersectia Transilvaniei sau Balcescu.
  Cat despre unii care viseaza WC public si bau-bau care iese din pasaj… se vede ca nu au iesit inca din satul lor.
  Daca ieseau macar pana la satele invecinate vedeau ca in Bucuresti sunt destule pasaje, unele chiar duc la metrou, si nu iese nici un bau-bau de acolo. La fel si in Ploiesti, in centru, unde se duc infractorii, la Curtea de Apel, e un pasaj exact ca cel ce era pe Unirii in Buzau si care faciliteaza trecerea de pe o parte pe alta fara sa mai ocolesti bulevardul sute de metri, si ce sa vezi, nici un bau-bau.

 • Nu compara Buzau cu Bucurestiul.
  Si inca ceva: cati ani aveai cand a fost „functional” acest pasaj???!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.