Toma: „Urmează ca din 2019 să eliminăm maxi taxi din orașul Buzău”. Iată pe ce se bazează Toma, dar și atuul patronilor de maxi-taxi!

2018 ar urma să fie ultimul an în care maxi taxi va efectua transport public de persoane în municipiul Buzău.

„Cel mai probabil de la 1 ianuarie 2019 singurul operator de transport public din municipiul Buzău va rămâne Trans-Bus, fără maxi taxi. Două sunt motivele pentru care serviciul maxi taxi va fi eliminat. Trebuie să facem din Trans-Bus o societate care să nu mai funcționeze în pierdere. În al doilea rând, conform unei directive europene în orașe trebuie să funcționeze doar câte un operator. Iar la Buzău, acesta va fi Trans-Bus”, a anunțat în ședința CLM de azi primarul C-tin Toma.

În anul rămas ar urma ca Trans-Bus să-și suplimenteze flota astfel încât intervalul dintre două autobuze care ajung în stație să fie unul cât mai mic, iar călătorii să fie mulțumiți.

Pe de altă parte, operatorii de maxi taxi din Buzău au contracte semnate în 2015 pe încă șase ani cu municipalitatea.

Ceea ce ar însemna că la 1 ianuarie 2019 contractele vor fi încă în vigoare.

În caz că nu se va ajunge la o înțelegere amiabilă între cele două părți există riscul ca diferendul să fie tranșat în justiție.

Citește și articolul: Ultima oră! Accident mortal! A intrat cu mașina în stâlp și apoi în gard!

Mai există și varianta ca unii operatori de maxi taxi să renunțe de bună voie la afacere în condițiile în care Trans-Bus va păstra biletul la 1,5 lei și va aduce mai multe autobuze pe trasee.

Citește și articolul: Ups! În 2002, Boșcodeală și ai lui au vrut să radă pădurea din stânga spitalului. A existat și o hotărâre de Consiliu Local! Iată documentele!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Toma: „Urmează ca din 2019 să eliminăm maxi taxi din orașul Buzău”. Iată pe ce se bazează Toma, dar și atuul patronilor de maxi-taxi!

  • d-le primar,daca vreti intradevar sa scapati de concurenta,nu asa se procedeaza,daca ma intrebati pe mn ca si cetatean,parerea ea ieste,ca va trebui sa lasati calatorii fideli ai trans buzului,sa circule gratuit cel putin 3-4 luni de zile,si in momentul acela,nimeni nu se va mai urca in maxi -taxi,acele masini infecte,si cu soferi nesimtiti pana peste masura,si in felul asta iei vor iesi singuri de pe traseu,ca nu.si vor permite sa mearga.n gol atatea luni,alta solutie mai buna eu nu vad,asta cu scumpirea nu a fost o solutie,ptr ca si iei la randul lor,au facut la fel,lasati pasagerii sa mearga gratis cateva luni,si veti vefea rezultatul.

  • d-le primar,daca vreti intradevar sa scapati de concurenta,nu asa se procedeaza,daca ma intrebati pe mn ca si cetatean,parerea ea ieste,ca va trebui sa lasati calatorii fideli ai trans buzului,sa circule gratuit cel putin 3-4 luni de zile,si in momentul acela,nimeni nu se va mai urca in maxi -taxi,acele masini infecte,si cu soferi nesimtiti pana peste masura,si in felul asta iei vor iesi singuri de pe traseu,ca nu.si vor permite sa mearga.n gol atatea luni,alta solutie mai buna eu nu vad,asta cu scumpirea nu a fost o solutie,ptr ca si iei la randul lor,au facut la fel,lasati pasagerii sa mearga gratis cateva luni,si veti vefea rezultatul,ieu ca primar asa as fi facut,sa pot scapa de concurenta.

  • Tu nu ai avea cum sa fii primar pt ca nu stii sa scrii in primul rand.

  • Tu nu ai avea cum sa fii primar pt ca nu stii sa scrii in primul rand.

  • Pingback:

  • Haoleuu morrr cum sa nu mai lase maxi taxi noi ce facem dacă ne scote din traseu cu ce mai trăim cu ce ne mai plătim ratele la mașini copilașii ce face fără bani de facultate haoleuu traivar familia nu ne scoateți din traseu ca ne luam social și cantina

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.