Toma: „Va fi prima din Buzău!”

„Astăzi am constatat că se fac măsurători cadrastale în zona unde au fost cele 35 garaje lângă gardul Episcopiei din M3”, i-a scris un cetățean primarului C-tin Toma.

Zona garajelor demolate din Micro III, lângă Zidul Episcopiei

„Să înțelegem că a fost demarat procesul de construire a parcării etajate prevazute în bugetul primăriei pe 2020 ? Ne-am bucura dacă s-ar face. Avem rugămintea de a ne arăta și nouă variantele de proiect pentru a formula o părereca viitori beneficiari. Mulțumim”, a continuat cetățeanul.

Răspuns, primarul C-tin Toma:

„S-a demarat un studiu de fezabilitate în zonă în vederea realizării primei parcări supraetajate din Buzău. Acest studiu urmează să fie aprobat prin Hotărâre de Consiliu Local Municipal. Eventual, înainte de discuția din Consiliul Local vă va fi prezentat și dvs! Vă multumesc!”

Context

Lipsa locurilor de parcare a devenit o problemă majoră pentru cetățenii din Buzău după înmulțirea numărului de mașini din oraș în ultimii ani.

Soluția parcărilor supraetajate e luată în calcul de Primăria Buzău inclusiv în spatele blocurilor de pe Bd. Unirii, în condițiile în care parcarea pe bulevard ar putea fi interzisă la începutul, dar și la finalul, lucrării de modernizare pe fonduri europene a principalei artere rutiere din oraș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Toma: „Va fi prima din Buzău!”

  • Terenul ala mult al Episcopiei cam ce impozit aduce primăriei?

  • Din cate stiu eu,cultele religioase nu platesc impozite.Majoritatea romilor care si-au construit ,,palate cu turnulete”,le -au declarat ,,loc de rugaciune”apartinand unor culte religioase si sunt scutiti de impozit!…

  • Dar de ce “eventual” Don Primarele. Se construieste ceva pe intravilanul municipiului nu pe un teren privat. Ar fi “obligatoriu” sa prezentati platitorilor de taxe proiectul. Ei sunt beneficiari si finantatori proiectului.Va multumim pt. amabilitatea de a lasa un termen ca ei sa-si spuna parerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.