Toma: „Vom monta în locurile mai aglomerate din Buzău”

Noi măsuri de luptă împotriva coronavirus luate azi la nivelul Primăriei Buzău.

„Am luat toate cele 40 de lavoare mobile disponibile la Dedeman. Le vom monta în locurile cele mai aglomerate din Buzău. La intrarea în piețe, în stațiile de autobuz, în centru, etc. Vor avea apă și săpun pentru ca buzoienii să se spele pe mâini înainte de a se îndreptate spre casă”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Totodată, primarul a anunțat că va începe montarea de dozatoare cu dezinfectant în blocurile din Buzău, așa cum a cerut aseară guvernul în Ordonanța Militară nr. 4.

„Avem 1610 blocuri în orașul Buzău. Nu avem încă dozatoare pentru toate. Deocamdată, punem ce avem și vom monta peste tot pe măsură ce vom găsi să cumpărăm. De asemenea, am dat dispoziție către RER să facă dezinfecția în toate scările de bloc, prin lifturi și alte locurile comune ”, a adăugat primarul.

O altă noutate e obligarea instituțiilor publice și a agenților economici din oraș de a amplasa covorașe impregnate cu dezinfectant la intrarea în spațiile închise.

Mai multe puteți afla din documentul de mai jos:

Hotare-nr-5-comitet-bun

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Toma: „Vom monta în locurile mai aglomerate din Buzău”

 • Pentru cine le vandalizează sa fie aspru pedepsit, amenzi de la ei 50.000 lei in sus.

 • Asta cu lavoarele suna a gluma. Proasta!… Mai bine punea niste sifonarii mobile, ca sifonul e acid si omoara virusul.
  N-ar fi mai bine sa SPELE strazile, asa cum a promis (eu nu am vazut, pe Unirii, nicio masina care sa spele strada) si sa respecta ad-literam ce scrie in Ordonanta Militara Nr. 4? Nu ar fi mai bine chiar sa se gandeasca la oameni, la legi si la drepturile lor, decat la imagine si la bani?

 • Ce ignorant esti ma cu acidul din sifon!!! :)))) Panarama de om, m-ai facut sa rad 10 minute de prostia ta :)))

 • Poate indica si o sursa de unde sa poata cumpara agentii economici dezinfectant, de orice fel. Nu se mai gaseste nimic pe piata de o luna de zile, toate firmele, daca mai are vreuna ceva, livreaza exclusiv catre spitale sau ministere/primarii.

 • Se pot spala străzile și de zece ori pe zi, dacă nu ne vom civiliza tot degeaba. Toate trotuarele sunt pline de flegme, mizerie lăsată de proprietarii câinilor, etc. Ce este asa greu sa ai un șervețel în buzunar sa scuipi în el sau cel puțin sa treacă la rigola dacă e prea scump șervețelul, iar cel ce-și plimba câinele să-i adune mizeria în pungă. Oare când se va aplica legea?

 • Sifonul omoara prostii, nu virusurile. Nici macar otzetul nu omoara Covid19.
  Acest virus este protejat la exterior de grasime.
  -Sapunul este bun ptr ca dizolva aceasta grasime
  -Alcoolul peste 65% este bun ptr ca si el dizolva gasimea

 • Pentru Jujeu si Iluminatul
  Mai sunteti? Ajung sa cred ca, poate, o fi si virusul asta bun la ceva…
  🙂
  Doar un sfat, ca nu-mi pot pierde prea multa vreme cu astfel de specimene – incercati sa intelegeti ce inseamna analfabetism functional: citeste, aude… dar nu intelege…
  Mai incercati, poate va foloseste daca scapati…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.