Toma: „Vor avea de muncă toată iarna”

Din această dimineață au început lucrările la trotuarele din zona centrală a orașului.

Startul s-a dat vizavi de Hotelul Pietroasa, la restaurantul Miorița, și va continua înspre Primăria Buzău, iar apoi pe lângă sediul PNL înspre Tribunal.

În locul asfaltului se vor pune dale, iar cablurile vor fi îngropate în subteran.

„Urbis-ul va avea de lucru toată iarna la trotuare. Dacă asfalt nu mai putem turna pe vremea rece, în schimb dale se pot pune. Deocamdată avem echipe încă la străzi, pentru că vremea permite încă, dar când va veni frigul vom lucra mai mult la trotuare”, a anunțat primarul C-tin Toma.

În plan ar fi să se facă trotuarele de pe străzile acolo unde în ultimii doi ani s-a asfaltat carosabilul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Toma: „Vor avea de muncă toată iarna”

 • De la reabilitarea strazii Transilvaniei nu dati vreun filmulet ?

 • In urma cu 10 zile se spunea ca toate echipele Urbis vor fi pe Transilvaniei, se va lucra in special la trotuare si se va lucra atit dinspre Ursus cit si la celalalt capat; s-a renuntat se pare

 • Ii fac alee primarului sa mearga la cafea la hotel.

 • Astia nu sunt sanatosi, in loc sa asfalteze trotuarele care sunt praf, ei le strica pe alea bune si proaspat asfaltate ca sa puna mizerii de pavaje de la firma securistilor de la Alba.
  Timp in care trotuarele ce au nevoie de renovare stau cu noroiul si baltile in ele in continuare ca pentru alea nu mai raman bani ca se cheltuie pe alea care deja erau bune, renovate proaspat si care mai tineau lejer ani de zile.
  Bataie de joc fata de banii publici.

 • Este de neînțeles ! De ce nu se asfaltează mult mai mult – căci vremea va permite pînă la sfârșitul lunii – trotuare din oraș pe unde efectiv îți rupi picioarele din cauza stării actuale a acestora ? Deși nu sunt din zonă, dau exemplu ambele trotuare de pe Bd. Republicii sau str. Horticolei ( și câte or mai fi …) Deși este centrul urbei, opinez că încă arată mulțumitor și banii pentru dale ar putea fi dirijați tot spre locuri greu accesibile pietonului de rând… Cred că nu s-a uitat blufful cu dalele de proastă calitate din piața Sfinții Ingeri… Pentru afacerea aia cine răspunde???!!!

 • Trotuarele spre Miorita au fost facute acum 5 ani si sint in stare buna; pe foarte multe strazi trotuarele sint cele de acum 40-50 de ani; nu ar trebui cheltuiti oricum banii primiti, mai ales ca vor trebui restituiti

 • Nici macar 5 ani nu au de cand au asfaltat trotuarele in centru acolo unde acum au bagat buldorezul si au faut praf.
  Trotuarele pe care le-au distrus acum s-au asfaltat in 2016, deci abia au facut acum 3 ani. Si arata bine trotuarele acolo, sunt cele mai bune din tot orasul, nu necesitau nici o interventie, sunt multe alte trotuare chiar in zona centrala ce necesita interventie, de alea mai periferice nici nu mai aducem in discutie, ca spre periferie majoritatea au si acum sunt aceleasi trotuare turnate de Ceausescu acum mai bine de 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.