Toma: „Vor putea merge doar până la XXL!”

Anunțul că Mărăcineni s-ar putea retrage din ADI – Trans Bus pentru a-și înființa serviciu propriu (gen maxi-taxi), stârnește reacții diverse.

C-tin Toma: „Este o situație foarte complicată. Pentru că acest maxi taxi nu va putea merge decât până la prima autogară, la Penny XXL. De acolo, călătorii vor trebui să ia Trans Bus-ul. Adică să plătească un alt bilet. Nu știu dacă e convenabil pentru cei din Mărăcineni. Oamenii vor fi nemulțumiți. Transportul în ADI a însemnat un avantaj foarte mare”, a spus Toma pentru buzaulinreportaje.ro.

Atenție, Toma a fost elegant/de treabă când a vorbit de autogara XXL.

Sunt și opinii războinice (inclusiv din partea altor primari!) că „maxi-taxi de Mărăcineni” ar trebui să nu fie lăsat să treacă podul: „Să nu li dea licență deloc pentru a intra în oraș! De la mijlocul podului începe orașul Buzău!

Dacă „2”-ul nu va mai opera în Mărăcineni atunci riscă să rămână în aer și Săpoca și Cernătești!

Situația este foarte tensionată/delicată și de aceea reporterul buzoienii.ro a solicitat prezența la Buzău a unui negociator important (CLICK AICI pt. detalii).

Ședința în care se vor lua decizii este programată pentru marți.

Pentru a citi afla punctul de vedere al primarului din Mărăcineni legat de această situație – CLICK pe știrea de mai jos.

loading...

7 comentarii la „Toma: „Vor putea merge doar până la XXL!”

 • Daca toma nu primeste microbuzele din maracineni ,autobuzul 11 pe unde va circula ? Va zbura ?

 • 86 % …si de restul mici !

 • Ar fi bine sa se desfiinteze ADI. Era o prostie.
  Noua buzoienilor ni se maresc taxele si impozitele ca sa se duca in ajutoare sociale pentru cei din afara orasului si care veneau la oras si umflau cheltuielile orasului prin acest lucru, cheltuieli care apoi erau folosite iar ca pretext pentru a ne mari taxele si impozitele.
  Numai cat gunoi genereaza cei veniti din mediul rural in oras, gunoi ce il platim noi buzoienii.

 • Mai fac multe ambiții și la următoarele alegeri ii vedem consilieri

 • D.le Toma de cine ai fost ales de cetățenii comunelor in care circula Transbus sau de cetățenii municipiului. Trebuia facut un transport super in municipiu cu autobuze noi. Cred ca v.ati întins prea mult si fara rost. Usor usor o sa va dati seama ca ati băgat aiurea autobuze in aceste comune. Primariile acestor comune nu au bani sa sustina transportul. Dar oricum a dat bine la alegeri pt ei. Dar cine o sa suporte costurile uriașe? Ati facut o mare prostie cu extinderea Transbus.ului prin toate comunele. Circula goale autobuzele pe la țară. Șii altceva. Sunt pensionar si încerc să validez cardul pe care l.am primit. Va spun că nu functioneaza e.tiketingul. Am călătorii cu minus. Poate peste un an sa functioneze.

 • ADI, aşa cum a ştiut să vină cu momeli, trebuia să vină acum şi cu soluţii !
  Nu e în stare să rezolve această mare problemă pe care chiar ea a provocat-o ? Atunci să fie desfiinţată ! Oricum s-a dovedit a fi inutilă, plină de nereguli şi o mare devoratoare de buget local !
  Nu mai vorbesc că multe din proiectele cu care le-a promis cai verzi pe pereţi multor primari din comune importante nu s-au materializat. Şi sper ca asta să fie picătura care umple paharul pt. ADI !
  Vrea Toma ieşirea din acest impas şi o bună dezvoltare în continuare ?
  Atunci să se apuce să coopereze serios cu Neagu.
  Dar fără ADI, care trebuie desfiinţată URGENT, până nu va genera şi alte probleme !

 • În ADI fiecare membru are un singur vot indiferent de aportul pe care-l aduce asociației. În ADI este membru și Consiliul Județean, aduce aport în asociații doar bani, care și el are un singur vot ca și ceilalți membrii. Asta doar scriptic, că faptic ADI este de fapt Consiliul Județean. Nicio primărie nu-și permite să voteze altfel de cum votează Consiliul Județean în ADI! Ar risca să fie tăiată de la bănuții ce-i distribuie Consiliul Județean în afara asociației. De fapt, în ADI, decidentul este nimeni altul decât Președintele Consiliului Județean. Acum castana trebuie scoasă din foc de acesta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.