„Tomiță, fă asta și pe Transilvaniei și Al. Marghiloman!”

„Toma e acum un rival politic, pentru că a ales PSD, iar eu sunt la PNL, dar îmi permit să-i adresez un sfat, o rugăminte”, a spus Cezar Preda la un post tv local.

„A ieșit foarte frumos ieșirea spre Ploiești, Calea Eroilor, cum i se spune acum. Din păcate, ieșirea și intrarea dinspre Brașov e urâtă. Îl rog pe Tomiță să pună și aici copaci, pe o parte și pe alta, ca pe Calea Eroilor. La fel să facă și pe Alexandru Marghiloman. În acest fel, se vor mai înfrumuseța și aceste două străzi”.

Pe Calea Eroilor s-au plantat platani în primăvara lui 2018. Deși au fost unii atunci care au contestat achiziția platanilor (de exemplu Bebe Ionescu: „Sunt prea scumpi!”), toți s-au prins și au crescut frumos. În câțiva ani, platanii vor ajunge să facă și umbră, iar plimbarea pe Calea Eroilor mai plăcută
Foto, arhivă: 4 februarie 2018, după câteva zile de la plantarea platanilor

Până la plantarea de copaci pe str. Transilvaniei în iarna ce va urma în orașul Buzău se vor planta câteva sute de puieți în Dorobanți I și II, Broșteni și alte câteva străzi. Primarul Toma cerut ca pe trotuare să fie lăsate casete unde după ieșirea plantelor din vegetație să fie plantați puieți din pepiniera Urbis Serv.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„Tomiță, fă asta și pe Transilvaniei și Al. Marghiloman!”

 • Calea Eroilor ar fi arătat și mai bine dacă avea două benzi pe sens.

  Răspunde
 • Macar două benzi spre ieșirea din oraș și una pe intrare. Traficul se sugruma la poarta unității de transmisiuni, si nu e in regulă

  Răspunde
 • Te ai gasit sa ii dai sfaturi ?Pana acum ce ai facut pentru BUZAU?Dispari in ceata si lasa ne .

  Răspunde
 • Asta se pregateste de vreun mandat dupa ce termina Toma, cred. Ba, dar chiar nu iti e rusine? Esti istorie, baga-te intr-o debara si ramai acolo, nu mai scoate ochii in lume.
  Mereu am fost fascinat de cata obraznicie pot avea astia din politica.

  Si faptul ca Transilvaniei trebuie facuta (cu sau fara copaci, du-te cu ideile tale de-aici!) zic toti pe site de ani de zile, nu trebuie sa spuna un ratat politic, pentru ca scade valoarea ideii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.