Top 3 cele mai populare tipuri de pariuri sportive pe care să le încerci dacă ești începător

Fie că vorbim de casele de pariuri offline sau online, acestea oferă la momentul actual, o varietate foarte mare de opțiuni de pariere la diverse evenimente sportive.

Pentru a alege miza în cunoștință de cauza, vom trece în revista cele mai populare tipuri de pariuri, atât universale cât și specifice doar anumitor sporturi. Pariorii aleg, cel mai adesea, să mizeze pe câștigătorul meciului, pe numărul de goluri sau puncte, sau chiar să opteze pentru pariurile multiple care presupun mai multe selecții pe același bilet de pariere.

În timp ce unii jucători preferă pariurile simple, cu o singură selecție, alții, se aventurează în pariurile multiple, unde cu o miza mică pot fi obținute câștiguri foarte mari, sau chiar în pariurile de tip sistem, care aduc profit cu o singură selecție câștigătoare.

Pentru ca fiecare parior să ia cea mai bună decizie, vom prezenta în continuare caracteristicile acestor trei tipuri de pariuri.

#1. Pariuri simple

Pariul simplu conține o singură selecție, sau opțiune. Așadar, acesta este câștigător doar dacă se adeverește pronosticul selecției. Pentru început e bine să ai în vedere noțiunile de baza implicate într-un proces de pariere, și anume: cota, miza, câștigul și profitul. Cota este indicele oferit de casă de pariuri pentru fiecare pronostic. Miza este suma pe care o investeșți în cuponul de pariere. Câștigul este rezultatul înmulțirii mizei cu cota, în timp ce profitul final elimina valoarea mizei inițiale din totalul câștigului. Pariul simplu, este cunoscut și sub denumirea de pariu individual și conține un singur meci, respectiv o singură opțiune de câștig. Dacă încă nu ești familiar cu nișa pariurilor sportive, este recomandat să începi cu acest tip de pariu. Pentru a beneficia de servicii calitative și acreditate, alege o agenție precum Maxbet și folosește-ti cu încredere, strategia și flerul.

#2. Pariuri multiple

Spre deosebire de pariurile simple, acest tip de pariu implică mai multe selecții, pe același cupon. Fiind cunoscut și sub denumirea de combo, pariul multiplu, este câștigător doar atunci când la fiecare selecție de pe cuponul de pariere este pronosticat rezultatul corect. Spre exemplu, pe un bilet de pariere putem avea 4 selecții, fiecare cu o cota aferentă. Prin înmulțirea cotelor, se obține cota finală a biletului care va fi câștigător doar dacă toate cele pronosticuri sunt corecte. Principalul avantaj al acestui tip de pariu este faptul că o miza modică poate aduce câștiguri substanțiale, spre deosebire de pariurile simple, unde doar mizele mai mari aduc câștiguri pe măsură.

#3. Pariuri sistem

Pariurile de tip sistem sau combinate sunt o alternativă tot mai populară în rândul pariorilor. Acesta se compune din mai multe selecții, și poate genera un câștig chiar dacă este corect un singur pronostic dintre cele selectate. Așadar, dacă aveți pe cupon 4 selecții și optați pentru sistemul 3 din 4, veți câștigă dacă pronosticati corect cel puțîn 3 din totalul selecțiilor. Aceste 4 selecții, grupate în pariuri de câte 3, vor rezultă într-un total 4 de combinații.

Acum că ți-ai făcut o idee în legătură cu cele mai populare opțiuni de pariere, caută să aprofundezi puțîn domeniul, urmărind să-ți alegi strategia potrivită și chiar să îți creezi propriul sistem de pariere.

Sursa imagine: https://www.shutterstock.com/download/confirm/525066565?size=medium_jpg

loading...

Un comentariu la „Top 3 cele mai populare tipuri de pariuri sportive pe care să le încerci dacă ești începător

  • Dac vreti sa fiti castigati cu adevarat,NU JUCATI LA PARIURI! Este cea mai sigura metoda de ‘a nu azvarli cu banii pe fereastra’.Toate pariurile in toate sporturile sunt ‘aranjate’,astfel incat castigatorul sa nu fie cel care pariaza!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.