„Tot un LIBERAL va fi cel care va inaugura autostrada Ploiești – Buzău!”

E bătaie mare între pesediștii și peneliștii buzoieni. Care să iasă cu pieptul mai în față că se face autostrada.

Dacă inițial alde Pufu și Avrămescu au avut câștig de cauză, ieri, Ciolacu le-a tras preșul celor doi.

Profitând de faptul că e șef la București, Ciolacu a decis ca semnarea primului contract de execuție să se facă la Buzău.

Ciolacu și ai săi aproape că au monopolizat evenimentul de ieri

„Tot un penelist…”

Astăzi, mai în glumă, mai în serios, Gabriel Avrămescu a dat de înțeles la Focus TV că tot liberalii vor râde (mai bine) la urmă.

„În 2024, conform algoritmului, ministrul Transporturilor va fi de la PNL. Așa că tot un liberal va fi cel care va face inaugurarea și se va plimba primul cu mașina pe noua autostradă”.

OPINIE. Un observator neutru și înțelegător cu această întrecere a politicienilor probabil că acum va zice, înțelept, „bine că de data asta, la final, nu ne vom alege doar cu vorbe, ci și cu ceva de folos oamenilor”.

UPDATE: Un pesedist hâtru, la cinci minute după publicarea articolului: „Da, va fi ministru la Transporturi de la PNL. Dar prim-ministru ?”

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Tot un LIBERAL va fi cel care va inaugura autostrada Ploiești – Buzău!”

 • Nulitati!Cu ce au contrubuit ei?

 • Tare mi-ar plăcea un USLv2.0! Să-i văd pe Găbiță și pe Marcelică cum își iau limba-n gură! Că doar suntem ieuropeni, destupați la minte!

 • Tot un liberal il vad pe BÎGIU ARE EXPERIENTA CU PODUL MĂRĂCINENI.

 • Avramescu se plimba, pe autostrada, el nu se deplaseaza, nu circula din punctul a in punctul b. Iar pentru asta e nevoie de algoritm politic. Ce rahat de vremuri traim!!!
  Nu-i pare rau oare ca rondul nascut pe cale naturala, la Spataru, va ramane pustiu? Penelistii buzoieni, votanti si membri, trebuie sa fie extrem de mandri de ei, de el. Un ins obscur, pus cu mana, peste rand, doar pentru obedienta si micimea caracterului individului. Se mai si mira intre ei ca-i arde pe la spate, cu zambetul pe buze, fostul „bun tovaras” din campanie. Bine, pnl-ul la Buzau a dat un puternic grup infractional dovedit, prin Bigiu, deci e ok, nu e ca o surpriza.

 • Ce oameni! Ce politicieni! Se laudă că în 2024 se va circula pe autostradă de la Ploiești la Buzău?! Pe vreo 64 de km?! În 2024?! La 35 de ani de la revoluție?!
  RUȘINE!!!
  Ar fi trebuit să fim la alt nivel, în toate domeniile, dar, așa se întâmplă când cineva ne vrea proști…

 • Cel mai slab din PNL, in afara de a latra, altceva nu face. Prezent doar pe la inaugurari, in rest proiecte din partea lui pentru Buzau nu am vazut, poate doar sa-i incurce pe altii care fac.

 • Vedem autostradă la anul și la mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.