„Toți, 67, vor face plângere la tribunal!”

„Toți cei 67 de primari PSD din județul Buzău vor da în judecată Guvernul PNL.

Vor cere în contencios administrativ anularea acelei hoții prin care banii din fondul de rezervă au fost oferiți prioritar primarilor PNL”, a anunțat azi Lucian Romașcanu.

„O hoție mai mare nu s-a întâmplat niciodată. În guvernarea PSD au primit bani pentru dezvoltare inclusiv primăriile PNL, de exemplu la Vadu Pașii și la Tisău, acolo unde primarii PNL au obținut alte mandate cu fonduri primite cu ajutorul PSD”
Romeo Lungu, deputat PSD Buzău: „Cele zece primării PNL din Buzău au primit mai mulți bani decât toate celelalte 72 de comune la un loc. Azi, vom face o solicitare către Prefectura Buzău să ne spună care au fost criteriile de acordare a acestor bani”

Romeo Lungu: „Cel mai bun exemplu al acestei hoții este că o comună mică, Pardoși, cu 324 de locuitori, dar cu primar PNL a primit de opt ori mai mulți bani decât Vernești, de exemplu, comună cu nouă mii de locuitori”

Un număr de 13 UAT-uri din județul Buzău, printre care orașele Buzău și RM. Sărat, n-au primit niciun leu. Fiecare din cele 10 comune cu primării PNL din Buzău, indiferent de populație, a primit minimum 400.000 de lei.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Toți, 67, vor face plângere la tribunal!”

  • O prostie. O mișcare de imagine și atât.

  • Uimitor ca jud Buzau are aproape 70 primarii… ce risipa uriasa de bani, mii de salariati etc . Probabil si daca erau 15 era suficient
    Cat despre PSD, cand alocau ei doar la ai lor, era bine, acum nu e bine….

  • Cautati in arhiva. Au alocat tuturor primariilor. Aroganta galbena este inimaginabila.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.