Toți buzoienii trebuie să știe ASTA

Sunt AICI sute de obiecte pe care buzoienii le-au uitat în ultimele luni în autobuzele Trans Bus.

Portofele, chei, haine, jucării, carduri, ghiozdane, genți etc. Zilnic se mai adaugă câte ceva.

După trei luni, toate obiectele strânse în dispeceratul Trans Bus și nerevendicate sunt predate în urma unui protocol poliției.

Aici e Dispeceratul Trans Bus, în clădirea de la poarta intrării în societate

Încă o veste bună

Gică Toader, director Trans Bus: „Da, buzoienii trebuie să știe asta. Tot ce se uită în autobuz, iar șoferii găsesc la capăt de linie se predă în dispecerat. E în fișa postului fiecărui șofer. Mulți și-au recuperat astfel bunurile pierdute. Trebuie doar ca obiectul pierdut să nu fi fost luat de altcineva înainte ca autobuzul să fi ajuns la capăt de linie”.

Directorul Trans Bus a mai dat o veste bună buzoienilor:

„Într-o lună-două toate camerele de supraveghere din autobuze vor fi funcționale. E pe proiectul cu fonduri europene. Imaginile vor fi captate în timp real și stocate pe serverele noastre. Pe toate cele peste o sută de autobuze ale nostre. Astfel că orice furt, tâlhărie sau altă faptă socială va fi înregistrată, iar imaginile predate poliției”.

FOTO: Cameră de supraveghere din autobuz

Trans Bus e firma Primăriei Buzău care în ultimii ani a cunoscut cea mai importantă modernizare și creștere a calității serviciilor.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Toți buzoienii trebuie să știe ASTA

 • Da… păi de unde să știe oamenii?
  Că doar ăștia de la transbuz nu-s interesați să-și recupereze oamenii bunurile!

  Răspunde
 • Stații de așteptare încăpătoare, după nevoi, nu standardizate. Orar fix – asta nu merge fără semaforizare deșteaptă, trafic fluent (marcaje logice, nu ca să fie) și suplimentarea sau scoaterea de busuri, pe porțiuni de timp din zi. Curățenie, confort (ac ori căldură, după nevoie) și fără perdeluțe la șofer, dacă se poate, ar fi înălțător. Evident că unele sunt nerezolvabile, dar poate că d-aia există procedeul numit DESTITUIRE și organizare de concurs pentru o echipă managerială reală, nu formată din afini și cămătari electorali. Care să știe, care să poată și care să și facă MODERN transportul public, nu doar din pix. Colcăie consiliile de administrație la cele patru firme ale primăriei de neaveniți paraleli cu tematica pentru care, o tură pe lună, iau indemnizații. De ce?
  Înțeleg că Gicuță stă-n fonduri europene ca să-i meargă video-supravegherea. Serios?!? Păi la banii lui, de peste 10.000 lei lunar, stau și eu să aștept, și cred eu că oricine din oraș, cu anii, că-s deja cinci cred de când papă și gura lui ceva, degeaba, dacă ne luăm după standarde.
  Dar să nu fim boșcodiști!!!

  Răspunde
 • Auras , mai bine nu ne aratai unde-i dispeceratul ! E jalnica imaginea ; denota saracie !
  Cat costa 10 kg de vopsea lavabila? !
  Daca doneaza fiecare director din Transbus 30 lei se poate cumpara o galeata de 15 litri(25kg) !

  Răspunde
 • De acord cu Mihai,o mina de vopsea, una de var,un trotuar de protectie o alee betonata, citeva fire de iarba, O MINA DE GOSPODAR !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.