Toți șoferii trebuie să știe asta. E GRATUIT!

Facilitate de nerefuzat oferită șoferilor.

De astăzi vor scăpa de amenzile usturătoare pentru expirarea asigurării, a IPT și a rovignetei.

A fost lansată aplicația StopAmenzi.ro prin care șoferii sunt avertizați din timp prin SMS și email asupra datei la care expiră RCA, ITP și rovigneta.

E GRATUIT pentru persoanele fizice, iar notificările vor fi emise cu 30, 15 și 7 zile înainte de data limită.

Pentru a vă înscrie în sistem trebuie să accesați StopAmenzi.ro (CLICK AICI) și să vă înregistrați cu seria de șasiu a autoturismului/autoutilitarei, numărul de înmatriculare, adresa de email și numărul de telefon.

Aplicația StopAmenzi.ro – nu vă ia mai mult de două minute pentru a vă înregistra – a fost creată de portalul de anunțuri buzau.net.

Iată care sunt RISCURILE de care StopAmenzi.ro te poate salva:

ITP -“Este interzisă circulația pe drumurile publice a vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic, a celor neasigurate obligatoriu de răspundere civilă auto pentru pagube produse terților prin accidente de circulație, a celor pentru care a intervenit suspendarea înmatriculării, precum și a vehiculelor înregistrate al căror termen de valabilitate a inspecției tehnice periodice a expirat ori este anulată.” OUG 195/2002 prev. art.10,alin.1, sanctionat de art.102 alin.1 pct.1 9-20 puncte amenda, se rețin plăcuțele de înmatriculate și certificatul de înmatriculare.


Rovinieta – “Fapta de a circula fără rovinietă valabilă constituie contravenție continuă și se sancționează cu amendă.” – OG 15/2002, prev.de art.8,alin.1 și sanct. de art.8, alin.2, amendă între 250 și 500 lei


RCA – “Obligativitatea încheierii contractului RCA. Persoanele fizice sau juridice care au în proprietate vehicule supuse înmatriculării sau înregistrării în România, precum și tramvaie au obligația să se asigure pentru cazurile de răspundere civilă ca urmare a prejudiciilor produse prin accidente de vehicule în limitele teritoriale prevăzute la art. 2 pct. 18.” Lg 132/2017, prev.de art.3 si sanct.de art.37 alin.9, amenda de la 1000 la 2000 lei, se rețin plăcuțele și certificatul de înmatriculare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: N-au rezistat decât 15 zile! Șoferii se bucură! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Toți șoferii trebuie să știe asta. E GRATUIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.