Totul e nou, pe bază de senzori. Întrebări. Gratuit sau cu taxă ? Cât va rezista ?

De câteva zile a fost redeschisă, după modernizare, toaleta publică din vecinătatea Pieței Centrale.

Totul e nou (vase de toaletă, lavoarele, gresie, faianță) iar apa, săpunul și uscarea mâinilor sunt pe bază de senzori.

„Sunt două păreri. Să lăsăm accesul gratuit sau să punem o taxă de un leu. Eu aș înclina pentru varianta cu taxă, poate așa utilizatorii vor fi mai responsabili. S-au băgat niște bani aici, ar fi păcat să se distrugă totul în cateva săptămâni”, a opinat primarul Toma.

În vecinătatea toaletei publice, a fost amplasat de ieri și un lavoar mobil (cu apă și săpun). Scopul este ca trecătorii să își poată spăla mâinile înainte de a a aunge acasă.

„Deocamdată le-am pus pe astea două la piață. Urmează să mai aducem încă 37 în locurile mai aglomerate din oraș. E foarte important, în contextul pandemiei de coronavirus, ca oamenii să se poată spăla pe mâini înainte de a se îndrepta spre casă”, a explicat primarul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Totul e nou, pe bază de senzori. Întrebări. Gratuit sau cu taxă ? Cât va rezista ?

  • Gratuit să fie, nu se iau destui bani de la parcări?. O să ajungem să plătim utilitățile publice ca acasă. La centrele comerciale se ia 1 leu la întrare ?

  • Gratuit trebuie sa fie, oricum Buzaul duce lipsa de astfel de spatii.
    Daca ai o nevoie si nu esti acasa, esti fortat sa o faci pe unde apuci, ca spatii amenajate pe care sa le utilizezi civilizat nu exista.

  • Daca te duci la piata ai 1leu si pt. toaleta. Este bine venit. Poate apar si altele in alte zone

  • Daca este cu taxa asta presupune si un angajat care sa incaseze banii? Sau se intra cu fise?

  • Cu taxă, dau dreptate domnului Marin, e păcat să se vandalizeze din nou totul,aparte de banii investiți ajungi prin centru pur și simplu nu e o toaletă publică. Știi că plătești dar mergi cel puțin într-un loc curat.

  • TREBUIE cu taxă simbolică de 1 leu şi să poţi găsi şi hârtie igienică .Iar în cabine trebuiesc montate şi cuiere simple unde cetăţeanul să poată să îşi pună nişte sacoşe (căci la piaţă vine cu sacoşe),o haină, palton,sacou, etc

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.