„Totuși, nu cred că se va întâmpla! Buzăul e oraș mare!”

Veste șoc primită azi-dimineață în vestiar de antrenorul Ilie Stan și jucătorii Gloriei.

Echipa de fotbal va fi retrasă din liga a doua!

Ilie Stan pentru Prosport: „Ne-au anunțat. Dar eu totuși nu cred că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu așa cred. Buzăul este un oraș atât de mare, potent. Am muncit cu toții, acești copiii au muncit de un an și jumătate, în condițiile în care nu avem drept de promovare, m-am chinuit să-i motivez, și acum, când am ajuns la nivelul ăsta, să desființeze echipa… Eu nu cred, nici în momentul ăsta nu cred că poate să fie adevărat”.

„Eram cu bagajele făcute să mergem în cantonament. Sunt în fața jucătorilor și nu știu ce să le mai spun”

CLICK pe știrea de mai jos pentru a afla cauzele care au dus la decizia desființării echipei de seniori de la SCM Gloria Buzău.

loading...

17 comentarii la „„Totuși, nu cred că se va întâmpla! Buzăul e oraș mare!”

 • Lasă, Stane, că nu ați muncit degeaba, ați muncit pe bani mulți. Degeaba au fost cheltuiți banii de primărie cu voi, mai ales că nu puteați avea ca obiectiv promovarea în Liga I.

 • Nu are sens să se pompeze banii într-o echipă de fotbal, trebuie privatizată, o vrea cineva, să o ia.

 • Nici cu CARTEA nu statea prea bine. A fost la seral la Liceul Nr.4. Si mai mult nu era pe la scoala. A luat decizia corecta DOMNUL PRIMAR.

 • @mariana cornel
  Nu trebuie să ai carte multa ca sa fii un fotbalist bun. Ilie Stan a fost un fotbalist bun si este un antrenor de viitor , sunt curios ce a-ți facut dumneavoastra dupa ce a-ți absolvit seralul !!!???

 • Foarte bine!
  Dacă nu sunt bani de spital nu sunt nici pentru Gloria. Din partea mea poate sa demoleze stadionul si sa faca spital municipal acolo.

 • Nae, bună idee!

 • Și eu sunt pentru demolarea stadionului dar tocmai au pus polistiren pe el, nici nu știu, să râd sau sa plâng, cum sa pui polistiren pe scobitura aia de tribuna, Toma te faci de ras și ne faci și pe noi !!!

 • Mens sana in corpore sano!
  Totusi…in conditiile actuale, de masiv deficit bugetar, cu siguranta primaria trebuie sa revizuiasca strategia bugetara. Greu insa si de gasit un investitor privat…
  Dincolo de polemica referitoare la studiile unora or altora ramane posibilitatea valorificarii bazei sportive Gloria. Cumva, cu vaccinare, masuri de distantare si de protectie sanitara razbim si prin aceasta maladie. Primaria ar face bine sa investeasca in sistemul medical si cel educational. Nu exista alternativa.

  PS: Sper ca nu se gandeste cine stie ce preacucernic ori preacuvios sa deturneze fondurile economisite astfel spre burduhanosii sutanisti…

 • Si asa innebunisera ăștia cu sportul lor. Toti analfabetii, cu mintea in varful bocancului, câștigă mii de euro. Vai de capul nostru, aduceau toti agaricii din Europa, din Africa, de la mama dracului si ii umpleau de bani. Nu putea orasul asta sa aduca din Europa un chirurg bun? Nuuuu. Aducea un barbugiu, un fustangiu, toate panaramele. Si in scoli se baga sport, de parca se si face. Cine vrea sport se duce la CSS la școală sunt cele mai multe catedre de sport. Sa se scoată, maxim o oră și fără note, sa se bage exact ore in plus la materiile unde se fac meditații.

 • Numai sport nu se face in scoli. Sa fie locuri de joacă în parcuri, pe lângă blocuri, acolo aleargă copiii cu orele. Scoala e pentru invatat carte nu sa te duci transpirat la ora următoare. Sportul e la noi sa aiba un loc de munca cei care termină cariera in diferite sporturi nu pentru copii. Vedeți voi dotări ca in vest in școlile noastre? Si pentru mingii strâng copiii bani.

 • Nea Toma cladirea aceea noua din Bazar unde vrei sa aduci primaria fao bre spital ca tot e pandemie ce dracu nu gandim deloc???

 • Ilie Stan , la tinereţea lui, a fost un jucător bunicel…
  Ca antrenor la Gloria, însă, nu a făcut nimic ! Şi el, şi jucătorii lui pe care îi păstorea, erau doar nişte puturoşi care se învăţaseră să mănânce mulţi bani de pomană din fondurile municipalităţii !
  Bine le-a făcut Toma… Nu munceşti şi nu eşti în stare să obţii rezultate, atunci nici de banii buzoienilor să nu mai ai parte ! Atâţia bani risipiţi aiurea, numai în ultimii ani câţi… pentru ce ??? Pentru o echipă de putori în frunte cu antrenorul lor care n-a făcut nimic ?!
  Bravo, Toma, ai procedat foarte bine ! Direcţionează banii buzoienilor acolo unde se merită cu adevărat !
  Cât despre Gloria, s-o salveze şi s-o întreţină vreun năbab cu bani, dacă s-o mai găsi vreunul dispus să facă asta… Că aşa-i si normal, echipele de fotbal să fie întreţinute de oameni de afaceri, nu de primării !

 • MARIANA CORNEA ,,,,,AI LOGICA DE TE DOARE CAPU ,,,,,,, CE ARE INVATATURA LUI STAN CU DESFIINTAREA ??????????????????????????????

 • Cu banii de pe un cocalar care invarte mingea aduci un medic bun, mai degraba sau asfaltezi niste strazi.

 • Bani multi risipiti pe nonvalori !!!!

 • Poate le sare in ajutor celor de la Gloria si lui Ilie Stan,duduia aia de la Plescoi -Pietrosu:Udrea Elena.Ca,doar i-a fost „amica” lui Stan si acum ca are o avere uriasa dupa cat a furat ca „pooliticiana”,poate le sare in ajutor.Sa fie si ea „sponsor”,asa cum i-a fost ei „sponsor”,betivul national -basescu traian ,zis si marlanul betivan.

 • @Vasile….
  Tu gandesti cand faci afirmatia cu Spital la Bazar ?!
  :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.