Trafic blocat în orașul Buzău

Trafic blocat la această oră de Poliția Rutieră Buzău.

Accesul este blocat pe Calea Eroilor atât dinspre intersecția semaforizată din bariera Ploiești, cât și dinspre patinoar.

Motivul, la această oră are loc antrenamentul pentru defilarea de mâine. Șoferii sunt nevoiți până la ora 12.00 să folosească Șoseaua de Centură sau Calea București (Șoseaua Spătarului).

Astfel, buzoienii sunt invitați miercuri, de la ora 11.00, pe Calea Eroilor, la tradiționala defilare de Ziua Națională.

La parada militară vor participa aproximativ 400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale și din celelalte instituții din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Cei prezenți vor avea ocazia să asiste la defilarea cu personal și tehnică militară a peste 70 de mijloace tehnice și circa 10 aeronave  puse  la  dispoziție  de  Divizia 2 Infanterie Getica, Poliția Națională și Locală, Jandarmerie, ISU și Școala de Aplicație de la Boboc.

Sunt invitați toți buzoienii, vaccinați și nevaccinați.

Organizatorii au două rugăminți către buzoieni: purtarea măștii de protecție și păstrarea unei distanțe de un metru între participanți.  

Informație utilă, din pricina pandemiei, nici în acest an CJ Buzău nu va mai putea oferi celebra fasole cu ciolan ori cu cârnați în Parcul Crâng.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Trafic blocat în orașul Buzău

  • Acum vin sa casc gura, stai sa ma leg la sireturi…

  • Dacă informația este „Trafic blocat la această oră…”, ar fi logic să menționați și ora la care ați postat. Nu suntem toți conectați non-stop la site-ul dv.

  • Alături de Franța și Rusia, Românica a rămas singura țară care-și scoate la aerul coroziv rablele, pentru defilare, de ziua națională, prin Europa. Diferența este că primele două țări au armate. Suntem penibili, patetici, de râsul curcilor. Aș lega parada asta cu știrea de acum câteva zile potrivit căreia s-au furat combustibili în valoare de 2 mil $ din baza aeriană de la Kogâlniceanu, în ultimii ani (acuxzații ale SUA).
    Practic, va fi o defilare a unei Armate furăcioase. Pentru asta aș aplauda, da!!!
    P.S. Dacă îmi aduc aminte și de eroul militar cadru medical supărat că a fost dus în prima linie, unde spera să fie camarazii lui, nu el, mă apucă lehamitea și mai mult. Numai noi, românii, puteam inventa categoria de mercenar laș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.