Tragedie! A murit la doar 37 de ani dr. Adrian Negoiță, șeful Secției de Cardiologie de la Spitalul Județean

Doliu în lumea medicală buzoiană. A a decedat la doar 37 de ani dr. Negoiță Mihai Adrian șeful secției de cardiologie de la Spitalul Județean Buzău. Decesul a survenit în această dimineață în vecinătatea casei de vacanță pe care acesta o avea în satul Vadu Oii, comuna Gura Teghii, mai sus de Varlaam.

Se afla acolo pentru a petrece ziua de naștere alături de mai mulți prieteni. Ziua sa fusese, dar atunci nu putuseră să ajungă mai mulți colegi medici din București, și s-a hotârât a se face petrecerea aseară. 

Nu se știe încă exact cauza decesului, deocamdată făcându-se supoziții între infarct, accident sau chiar crimă. Cert e că acesta a fost găsit în grădină cu mai multe lovituri la cap.

La fața locului a ajuns o ambulanță de la Nehoiu, s-a intenționat inclusiv aducerea unui elicopter, dar s-a renunțat întrucât se produsese deja decesul.

Până în acest moment nici poliția nu a ajuns la fața locului. Poliția din Nehoiu, așteaptă venirea de la Buzău a echipei de cruiminaliști, pentru a merge împreună întrucât criminaliștii nu știu exact unde să ajungă. Dincolo de Varlaam înspre Vadu Oii nu mai există semnal la telefoanele mobile. 

Dr. Adrian Negoiță este fiul medicului Adriana Negoiță, de asemenea cardiolog la Spitalul Județean. Tatăl său este profesor de matematică. Mai avea un frate Dan Mircea Negoiță, tot medic, dar care se ocupă de comercializarea de aparatură medicală.  Soția sa era tot medic, originară din Galați. Lasă în urmă două fetițe mici, durerea familiei și a cunoscuților, dar și un spital mai sărac în specialiști.

Gheorghe Băcneanu, primar Gura Teghii: „Am ținut legătura cu ISU Buzău, pregătisem locul de aterizare al elicopterului lângă Cabana Silvică de acolo. Vorbisem inclusiv cu câțiva săteni să facă un foc mare pentru a vedea cei din elicopter unde să aterizeze. Dar, apoi, m-au sunat de la ISU că nu mai e nevoie pentru că a murit. Știu că acolo e casa de vacanță a familiei, nu se ajunge greu, e chiar la drum”

Vom reveni. 


 Despre valoarea medicului buzoian a scris Opinia în urmă cu un an. Elocvente sunt comentariile de la acel articol:

În curând,  buzoienii cu afec­țiuni cardiace vor avea la dispoziție angiograful din dota­rea Spitalului Județean de Urgență, un aparat performant cu care se vor efectua investigații radiologice pentru afec­țiuni coronariene.Deocamdată, un sigur medic are pregătirea corespunză­toare utilizării angiografului, respectiv dr. Adrian Negoiță, șeful Secției de Cardiologie a Spitalului Județean, alți doi medici urmând, la acest moment, o specializare în acest sens la București.

Patulea: Dr. Adrian Negoita este un cardiolog de mana intai,de mare valoare profesionala si umana.Este o valoare nationala.Sa avem mare grija de el.Dumnezeu sa l ocroteasca.

Vijdea Felicia: Da este adevarat ca Siptalul Buzau avea nevoie de un asemenea medic Este un exemplu de buna practica pentru toti medicii de la Buzau. Tanar implicat si foarte corect. Felicitari domnule DOCTOR!!!!!!!

SULIMAN VALENTINA: Numai cuvinte de lauda pentru domnul Dr. Negoita

Angiograf Aprilie 2017: Dr.Negoita Adrian este un adevarat exemplu pentru toti medicii din Romania .nu numai din Buzau.Profesionist,corect si uman.Dedicat meseriei cu o seriozitate rar intalnita si implicat 100% in vindecarea pacientilor Dlui .Multumiri din INIMA dle DOCTOR si felicitari !!!

loading...

14 comentarii la „Tragedie! A murit la doar 37 de ani dr. Adrian Negoiță, șeful Secției de Cardiologie de la Spitalul Județean

 • Dumnezeu sa-l ierte ! Un om extraordinar ! L-am cunoscut. M-a ajutat ! Condoleante familiei !

  Răspunde
 • De ce Dumnezeu vrea la El oameni deosebiți care mai aveau multe lucruri bune de făcut pe lumea asta?!?!!!

  Răspunde
 • Dumnezeu să-l aşeze in randul celor drepti !

  Răspunde
 • Dumnezeu sa l ierte!!!!!medic bun de familie buna !!!!Sincere condoleante!!!!Doamne ce durere!

  Răspunde
 • Dumnereu sa – l odihneasca ! Un om extraordinar, un medic de valoare .Condoleante familiei indurereate.

  Răspunde
 • INVESTIGATIILE D-LUI DR ADRIAN NEGOITA SI SFATURILE LUI MI-AU PRELUNGIT VIATA. DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA, PROBABIL A AVUT NEVOIE DE EL. CONNDOLEANTE FAMILIEI

  Răspunde
 • Pingback:

 • Condoleante! Sunt alaturi de familie cu gandul si sufletul.Dumnezeu sa l ierte!

  Răspunde
 • TATAL LUI MI-A FOST PROFESOR DE MATEMATICA , Dumnezeu sa-l ierte! , Din pacate mor cei care nu trebuie , cei care mai au multe de facut in viata , Moartea nu alege!!

  Răspunde
 • Un medic de nota 10+.Bunatatea din suflet se citea pe chipul lui frumos.
  Mi-a ajutat fratele enorm.Prea devreme a plecat.Dumnezeu sa-l aiba in grija,mult bine a facut.Condoleante familiei indurerate.

  Răspunde
 • Un medic de nota 10+.Bunatatea din suflet se citea pe chipul lui frumos.
  Mi-a ajutat fratele enorm.Prea devreme a plecat.Dumnezeu sa-l aiba in grija,mult bine a facut.Condoleante familiei indurerate.

  Răspunde
 • Condoleante familiei! Un om deosebit. L-am cunoscut in facultate. Dumnezeu sa-l ierte! Nedrept sa se stinga atat de tanar. Putere sotiei si fetitelor.

  Răspunde
 • Durere durere regrete i am fost pacient. Inca nu pot sa accept. Condoleante familiei

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.