Tragedie! Acest polițist buzoian a decedat suspect aseară la Spitalul Județean. Avea doar 35 de ani!

Ramnicpress a scris azi despre tragedia petrecută în familia unui politist buzoian de doar 35 de ani (click AICI).

Acesta era căsătorit, avea o fetiță și mai aștepta un copil.

Drama s-a declanșat săptămâna trecută mai exact joi. Atunci poliţistul Motoaşcă Cătălin, angajat în cadrul secţiei de poliţie Racoviţeni, s-a  prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Buzău cu probleme respiratorii.


Medicii, care iniţial i-au descoperit o serie de probleme la plămâni, au decis să îl interneze de urgenţă, însă starea tânărului poliţist se agravase până seara. Fiindcă nu existau medici specialişti care să se ocupe de starea de sănătate a pacientului, iniţial s-a cerut transferul cu o ambulanţă la Bucureşti, însă nu s-a găsit nicio ambulanţă disponibilă pentru transportul pacientului.

Luni dimineaţa, starea poliţistului s-a agravat. Din păcate, tânărul poliţist Motoaşcă de la Racoviţeni s-a stins din viaţă luni seară, în jurul orelor 19:00, fără ca medicii să reușească să-l salveze sau să-l transfere de urgență la un spital din București.

Citește și articolul: Se va cere ajutorul armatei! Patru luni se va închide podul vechi de la Mărăcineni. Iată ce soluție temporară se propune!

Acum, Inspectoratul de Poliţie Buzău a deschis o anchetă care să stabilească cauzele exacte ale decesului colegului lor şi cum a fost posibil ca spitalul judeţean Buzău să nu intervină într-un astfel de caz grav.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Tragedie! Acest polițist buzoian a decedat suspect aseară la Spitalul Județean. Avea doar 35 de ani!

  • Da ce credeati ca spitalul judetean i tervine in ceva ?nu sunt buni de nimic cand se scria peste tot pe facebok si in ziare de ei nu credeati sa fa eti invesrigatii cu jegosul asta de spital si cu personal mizerabil si i fect de la doctor la asistenti na acum.ca daca murea oameni obisnuiti nu sa luat nici o masura ..acuma faceti repede investtigatii

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.