TRAGEDIE. EDUCATOARE DE 39 DE ANI DIN BUZĂU RĂPUSĂ DE CANCER. ÎNMORMÂNTAREA VA AVEA LOC JOI, LA ORA 11.00, LA „DUMBRAVA”

Doliu în învăţământul buzoian. Ieri a decedat la doar 39 de ani educatoarea Cristina Georgescu încadrată la GPP nr. 4, situată între Liceul Pedagogic şi Şcoala nr. 15. În trecut a mai activat şi la grădiniţa Boboceii din Micro III.

Aceasta a fost răpusă de un cancer la sân, care s-a dovedit mai puternic decât tratamentul încercat. Conform unor apropiaţi ai familiei, cancerul a revenit după câteva zeci de luni de la primul tratament cu citostatice. În ciuda stării din ce în ce mai grave, familia a încercat să ascundă drama prin care trece, de aceea necrologul de faţă a luat pe mulţi dintre cunoscuţi prin surprindere.

Era căsătorită tot cu un cadru didactic, profesorul de sport Cristi Georgescu de la Liceul Alexandru Marghiloman, iar împreună aveau o fetiţă de zece ani. În trecut a absolvit Facultatea de Psihologie şi Liceul Pedagogic din Buzău.  

Atât colectivul GPP nr 4 cât şi cel al Liceului Alexandru Marghiloman transmit condoleanţe familiei!

Corpul neînsufleţit a fost depus marţi la capela Cimitirului „Sf. Ştefan” din cartierul Micro III. Înmormântarea va avea loc joi, orele 11.00, la cimitirul “Dumbrava”.

Dumnezeu s-o odihnească!

  

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.