Tragedie. Inima micuțului David de 5 anișori a încetat să mai bată

Tragedie pentru Mădălina și Cristi Moldoveanu, doi tineri părinți buzoieni loviți de soartă.

Tristețe acută și pentru rude, cunoscuți, personalul medical care l-a îngrijit la Spitalul Județean și pentru toți buzoienii care au empatizat cu suferința părinților și au încercat așa cum au putut să ajute.

La începutul anului trecut David a fost depistat cu o tumoră la trunchiul cerebral. A venit apoi a doua lovitură pentru părinți. Tumora era inoperabilă. S-a încercat cu chimioterapie și alte tratamente, dar din păcate fără rezultat.

De câteva zile, David a început să se simtă tot mai rău, și a fost mutat din Secția de Pediatrie, la Terapie Intensivă și intubat. Noaptea trecută, inima micuțului David a încetat însă a mai bate.

Familia îndoliată mulțumește tuturor celor care s-au raliat campaniei umanitare declanșate de educatoarea pe care David a avut-o la grădiniță.

Campania a debutat pe 10 decembrie atunci când educatoarea Cristina Mihalcea a avut următoarea postare pe facebook.

„El este David Cristian, unul dintre copiii mei, copiii mei de la grădi. David e un copil frumos, isteț, sensibil, bolnăvior. Suferă de tumoră malignă pe trunchiul cerebral. Tumoră inoperabilă…Sună groaznic acest cuvânt, „inoperabilă”! În acest moment, starea lui de sănătate este precară. Părinții lui David sunt oameni cu mult bun-simț. Atât de mult bun-simț că nici ajutor nu vor să ceară, acum, când au atât de multă nevoie. De aceea, vă rog eu să-i ajutați! Dacă știți pe cineva care s-a luptat cu această boală și a reușit, dacă sunteți cadru medical și ne puteti furniza informațiile necesare, atât de vitale acum, dacă sunteți creștini şi vreți să vă rugați pentru el, acum e momentul! David are urgent nevoie de un medicament care se găseşte doar în Rusia. Dacă puteți ajuta în obținerea medicamentului, vă rugăm, nu stați deoparte! Haideți să nu-i lăsăm singuri! Pentru că nu se ştie ce le va aduce ziua de mâine, orice ajutor e binevenit, inclusiv cel financiar!”.

De atunci mulți buzoieni au ajutat, inclusiv CJ Buzău contribuind înainte de Crăciun cu 4500 de lei.

Părinții băiețelului locuiau de câțiva ani în comuna Costești.

Citește și articolul: „Copil problemă, fără mamă, fără tată, luat de Protecția Copilului, trimis înapoi…”. Iată ce riscă și polițistul care l-a anchetat

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Tragedie. Inima micuțului David de 5 anișori a încetat să mai bată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.