Tragedie la Mărăcineni! Tânăr de 28 de ani, mort aseară din cauza unei butelii. Prietena sa e în comă!

Dramă în familiile Preda și Petcu din satul Căpățânești, comuna Mărăcineni.

Preda Cosmin Ionuț, un tânăr de doar 28 de ani a murit aseară în propria locuință. Acesta făcea baie cu prietena sa Andreea Petcu, de 21 de ani, când s-au intoxicat cu gazul scăpat de la o butelie.

Când au început să se sufoce, dându-și seama că ceva nu este în regulă, au încercat să iasă din baie și din casă.

N-au reușit să părăsească locuința, prăbușindu-se chiar înainte de ușă. Trupurile lor au fost găsite de bunicul fetei, alertat de părinții tinerei, întrucât aceștia erau așteptați la masă și nu mai veneau.

Cei doi iubiți, locuiau la 150 de metri distanță. Bunicul a alertat imediat vecinii și s-a sunat la 112. Dacă pentru băiat, șofer de tir, nu s-a mai putut face nimic, în schimb fata – studentă – a fost resuscitată înainte de venirea ambulanței de un vecin. Aceasta respiră, dar este în comă la spital, prognosticul fiind rezervat.

Există riscul să nu-și mai revină dacă pentru o perioadă îndelungată creierul n-a mai fost oxigenat.

„Durere mare și frustrare. Doi metri și reușeau să deschidă ușa și să se salveze! Părinții băiatului sunt distruși. Plecaseră în singurul concediu din viața lor, undeva la băi lângă Rm. Vâlcea. Locuiam în apropiere, eu am închis robinetul buteliei. Avea o garnitură defectă și scăpa gaze. Mi-au mirosit și mie când m-am apropiat de butelia care alimentat cu gaz un boiler instant. Butelia era în bucătărie, dar din bucătărie se intra în baie, iar ușa era deschisă”, ne-a declarat Emil Bunea, viceprimar la Mărăcineni.

 

 

 

loading...

3 comentarii la „Tragedie la Mărăcineni! Tânăr de 28 de ani, mort aseară din cauza unei butelii. Prietena sa e în comă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.