Trans-Bus a făcut anunțul. Ce se întâmplă din 2019

N-au rezistat decât un an.

Vechile compostoare de bilete – reintroduse în aprilie în autobuzele Trans-Bus (după ce taxatoarele au trecut la controlul biletelor) – vor fi eliminate în 2019.

Trans-Bus va achiziționa în schimb validatoare electronice în cadrul proiectului e-ticketing.

„Acum se întocmește caietul de sarcini, iar anul viitor se va lansa licitația. În toate autobuzele se vor monta validatoare pentru biletele termice și cardurile cu cod de bare. Cardurile vor putea fi reîncărcate în fiecare lună, așa cum sunt acum abonamentele. De asemenea, în stațiile importante vor apărea automate pentru eliberarea de carduri”, a anunțat Gică Toader, director Trans-Bus.

Implementarea sistemului e-ticketing se va face în două etape.

Prima în 2019, din fonduri proprii, iar apoi în 2020 prin atragerea unui proiect cu fonduri europene.

La final, în autobuze se vor monta camere de supraveghere, dar și panouri unde se va afișa numărul de călători care și-au validat călătoria.

În acest fel, călătorii frauduloși vor fi mai ușor de identificat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  ANUNȚ. Ce trebuie să știe buzoienii. Se întâmplă și la V. Pașii, Mărăcineni și SăpocaCLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

4 comentarii la „Trans-Bus a făcut anunțul. Ce se întâmplă din 2019

 • Nu numai centrul trebuie reamenajat, ci si alte puncte ale orasului. Pot fi regandite si reamenajate parcurile de la Prefectura si Hasdeu, zona din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, chiar si de la Soala nr. 1. Buzaul ar castiga astfel mai multe piete publice, zone placute de promenada, odihna, etc. Nu mai zic de giratoriul de la Arhiepiscopie, care poate avea alt aspect.

 • Nu numai centrul trebuie reamenajat, ci si alte puncte ale orasului. Pot fi regandite si reamenajate parcurile de la Prefectura si Hasdeu, zona din fata Casei de Cultura a Sindicatelor, chiar si de la Soala nr. 1. Buzaul ar castiga astfel mai multe piete publice, zone placute de promenada, odihna, etc. Nu mai zic de giratoriul de la Arhiepiscopie, care poate avea alt aspect.

 • In loc sa afiseze numarul de bilete validate mai bine ar afisa pe panorile din autobuz statiile. Ar fi mult mai util.
  In cele Mercedes exista afisajul, dar firma pe care au ales-o primaria si transbus nu stie sa il puna in functiune, atat de profesionista este.
  Sa mai amintesc si de faptul ca in sfarsit exista si plata prin SMS ca in toate celelalte orase dezvoltate, si care inteleg ca va fi eliminata o data cu ticketele electronice. Pacat, singurul lucru bun si ala va fi stricat.
  Sa revin la afisajul numarului de bilete validate, ca sa isi dea seama de prostia irosirii banilor pe asa ceva, nu s-a intrebat nimeni de unde va sti sistemul cand coboara cel ce si-a validat biletul? Sau vor avea pretentia sa validezi biletul si la intrare si la iesire, eventual sa te si taxeze dublu pentru ca acest sistem de afisare sa afiseze o informatie inutila.

 • Sa va urcati acum in autobuze, iarna ca e ger sunt pline de asistati si etnici fara bilete, controloarea ii evita, politistul local la fel, cel mult ii roaga sa cumpere bilet de la sofer sau sa coboare, dar de aplicat sanctiuni nu aplica si dupa ce controleaza pe restul fug repede din autobuz si ii lasa asa.
  Se iau doar de adolescenti si oameni curati, la astia imediat le aplica amenzi, ii ameninta si ii forteaza sa se legitimeze ca sa le aplice amenzi, la astia nu le ofera posibilitatea sa isi cumpere bilet sau sa coboare, ci direct amenda.
  La asistatii sociali si cei de etnie niciodata nu am vazut sa aplice amenzi sau macar sa ii dea jos, cel mult ii rugau foarte frumos sa cumpere bilet de la sofer, dar ei ignorau controlul si isi vedeau de treaba ca stiau ca vor fi lasati in pace si la prima statie controlul va pleca cu coada intre picioare ca nu are curajul sa isi faca datoria.

  Asadar doar prostii muncitori trebuie sa plateasca bilet la Transbus, cei ce stau pe spatele prostilor muncitori din grija primariei si guvernului n-au nici o treaba, stau toata ziua pe trasee la caldura si imput autobuzele si mai si consuma alimente si bauturi in interior fara nici o grija sub ochii controlului si politiei locale.

  Dar bine ca primaria vrea supravegherea prostilor muncitori ce platesc bilet si sa afiseze cate bilete s-au validat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.