Trans Bus a prezentat azi TABELUL cu noile prețuri din cele 8 zone tarifare

De astăzi au intrat în vigoare cele 8 zone tarifare ale Trans Bus.

Într-un comunicat de presă, firma de transport public a prezentat azi TABELUL cu costul biletelor, abonamentelor și al pachetelor preferențiale din fiecare zonă.

TABELUL conține și împărțirea pe zone a localităților din aria de operare.

Facilitate pentru călătorii din rural

La achiziționarea unui abonament, călătorii pot circula nelimitat în oricare din localitățile cuprinse în acea zonă – dar și în zonele inferioare.

EXEMPLU. Un călător din Zorești care a achiziționat un abonament pentru Zona 4 poate călători nelimitat în toate localitățile din Zona 4, dar și în localitățile din Zona 3, Zona 2, Zona 1 (municipiul Buzău).

AVANTAJ: În cadrul aceluiași abonament, călătorii din rural pot călători nelimitat și în mun. Buzău (indiferent de traseu sau de oră)

Trans Bus menține facilitățile acordate pensionarilor din mun. Buzău (Primăria Buzău plătește subvenția pentru 20 de călătorii gratuite sau 40 de lei din abonamentul de 70 de lei pe toate liniile orășenești).

Problemă mare cu elevii

Deocamdată, elevii (urban și rural) pot circula încă gratuit. Nu se știe ce se va întâmpla în zilele următoare întrucât „Guvernul n-a prevăzut bani în noul buget pentru subvenționarea transportului elevilor” (declarație a primarului C-tin Toma).

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.