Trans Bus Buzău angajează șoferi

Transbus S.A., angajează personal calificat în meseria de conducător autobuz.

Acte necesare pentru selectarea în meseria de conducător autobuz :

– Act de identitate original si copie;

–  Permis de conducere categoria D;

–  Certificat de pregatire profesională a conducătorului auto;

–  CV europass;

–  Studii medii : minim 10 clase;

– Experiența în domeniul transportului de persoane dovedită cu documente; minimum 3 ani.

CV –urile insoțite de documentele prezentate se depun prin poșta electronică la adresa de email: office@transbusbuzau.ro sau la sediul TRANS BUS S.A., Șos. Constanței nr. 10, Buzău

Doar candidații selectați vor fi contactați pentru completarea actelor necesare în vederea angajării, respectiv :

–  Adeverința medicală care să ateste starea de sanătate corespunzătoare emisă de medicul de familie;

–  Cazier judiciar făra înscrisuri;

–  Cazier auto.

CV-urile care nu îndeplinesc condițiile minime prezentate vor fi clasate.

CV-urile care nu sunt selectate pentru completarea actelor necesare în vederea angajării vor fi înregistrate în baza de date a societății.

loading...

9 comentarii la „Trans Bus Buzău angajează șoferi

 • Cât mai este „atenția”?
  Apropo, cât câștigă un șofer?
  Se merită „investiția”?

  Răspunde
 • Să presupunem că 10 persoane depun toate documentele cerute în primă fază, dar sunt disponibile doar 6 locuri. Cum sunt selectate cele 6 persoane cărora li se vor cere alte documente dacă toate îndeplinesc condițiile făcute publice pentru faza de depunere on-line? După aceea, dacă din cele 6 persoane 3 nu îndeplinesc condițiile din următoarea etapă ce se întâmplă? Sunt solicitate 3 persoane dintre cele 4 respinde anterior? Pe ce criterii?
  Domnule reporter, acesta nu este un concurs de angajare transparent conform legii, pe bune cum se spune. Câte locuri sunt scoase la concurs?
  În orice anunț de angajare se specifică numărul exact de posturi disponibile, criteriile pentru angajare, probele de concurs și calendarul desfășurării acestei activități de angajare.

  Răspunde
  • Ai bani te angajezi ca pe urma iti dau bani înapoi sub forma de salariu și munca ta e experienta

   Răspunde
  • da salariu de ce nu spuneți nimic

   Răspunde
 • @Vasile

  Probabil vor fi selectați cei care sunt mai „curați”, adică fără abateri rutiere și care au mai multă vechime în domeniu, altfel nu văd cum.

  Dar altceva – nepoata unui actual angajat, pe numele mic „Patricia” (lucrează pe un Mercedes) a fost angajată acum vreo 3 ani fără vechime abia cu permisul luat. Nu am nimic cu ea ba chiar o admir pentru cât de bine merge față de un șofer vechi, chiar dacă a mai „atins-o” e de înțeles nu poți fi foarte perfect dar măcar acceptabil. E un drag să urci în mașina ei față de alții cică vechi, cum ar fi unul venit de la Atlassib prin 2018 de și fii-su (nu-i al lui) e cu mult peste el și mai priceput, dar nu-i angajat și nu-i mai trebuie Transbus lui niciodată (a fost la spălătorie și l-a dat afară directorul la scurt timp pe baza unor bârfe ieftine ale unui coleg de 40 ani, coleg cu el și sindicat plătit degeaba).

  Se mai și lăuda nea Marin prin autobază că el a condus basculă, că ar trebui să fie un criteriu de angajare vechimea pe marfă înainte să pui mâna pe volanul autobuzului. El nici mașina mică nu-i in stare s-o scoată sau s-o bage în parcare, un Opel expirat, se chinuie de parcă are un tanc. Un depășit cu mintea învechită și care ar trebui să predea meseria unui om cu adevărat priceput și de domeniu, dar îl mai ține Gică din lipsă de personal.

  Dar unde-s ăia „1000” de care se tot spunea prin 2019? Au plecat? Vasile, ceva îmi spune că ai fost angajat și cred că te și cunosc și îmi place că vroiai să schimbi ceva, dar n-ai avut cu cine. Ce au ajuns și societățile de stat…

  Răspunde
 • Ba nu Vasile criteriul e clar.
  3000E .
  cine are intra cine nu nu.
  Cel putin asa era inainte,o fi mai crescut suma.

  Răspunde
 • Cum se trimite prin e-mail actul de identitate in original? Restul documentelor doar in ”copie”, sau si ”in original”? Cele minim 10 clase se probeaza cu… foaia matricola? In original si/sau copie? Vechimea, ca parca nu mai erau carti de munca, cum o dovedesc candidatii, prin e-mail??? Care sunt apoi criteriile de selectie si, vorba antecomentatorului, pentru cate scaune de sofer vorbim?
  Doamne fereste si apara-ne de astfel de societati si astfel de conducatori pe care-i doare-n nicaieri de legi! Pai zbura directorul ala instant, daca erau banii personali ai primarului in acea firma. Adica asa era normal, pe baza de incompetenta nascuta din indolenta.

  Răspunde
 • Nu am lucrat la TransBus. Lucrez în privat.
  Ca o completare, cred că și o probă practică, condusul efectiv al unui autobuz, ar trebui să fie probă de concurs.
  Dai 3.000-5.000 de euro și îi recuperezi cu un salariu de circa 4.000 de lei, adică vreo 800 de euro…

  Răspunde
 • Ieri sau astăzi un angajat nou nu a făcut nici măcar o cursă pe 14 (Călțuna), a ajuns la gară și a sunat la garaj că el nu mai are chef de muncă. Probabil și-a dat deja demisia, deci se cer poate 15 șoferi dar nu rămân sigur toți 15, unii pleacă la scurt timp și trebuie iar alții angajați.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.