Trans-Bus continuă îmbunătățirea frecvenței autobuzelor în stații. Iată pe ce trasee. O zonă prelungită și în weekend

Trans-Bus continuă îmbunătățirea frecvenței autobuzelor.

Cu începere de luni, autobuzele vor ajunge mai des în stații pe liniile 3 și 10.

Pe traseul 3, frecvența va fi de 27 de minute.

Dimineața, primele curse vor pleca la ora 06.10 din nou înființata stație de la Dedeman și la 6.24 din celălalt capăt din cart. Mihai Viteazul (strada Pinului).

Pe traseul 10, distanța dintre două autobuze se va îmbunătăți cu 4 minute, de la 22 de 18 minute.

De asemenea, Trans-Bus a anunțat că zona cu nr. 111 care pleacă de la sediul Trans-Bus la ora 23.15, circulă prin oraș și ajunge apoi până la Săpoca, va circula și sâmbăta și duminica.

Iată comunicatul Trans-Bus:

comunicatdepresa02.11

 

Citește și articolul: E ultima promisiune a primarului Toma! Nu va fi doar un bazin de înot acoperit!

Programul integral de pe toate liniile poate fi consultat mai jos:

orardecirculatie02112017

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Trans-Bus continuă îmbunătățirea frecvenței autobuzelor în stații. Iată pe ce trasee. O zonă prelungită și în weekend

  • Au scos autobuzul de la ora 22:07 (linia 6) , cu care ajungea lumea la schimbul3 . De ce ? In conditiile in care platim abonamente , dar suntem nevoiti sa ajungem fiecare cum putem. Multumesc!

  • La linia 3 de ce modificati ora de plecare din cartier mihai viteazu dimineata cand sa plec la servici in loc de 7,34 la cat pleaca acum o sa plece la 7,45 si nu mai ajung la 8.00 la munca o sa ajung la 8.10 mentionez ca am abonament si in fiecare dimineata urc din cartier mihai viteazu si cobor pe unirii la banca transilvania. Nu o sa pot veni cu cel care pleaca la 7,17 ca am 2 copii si trebuie sa ii pregatesc pt scoala. De ani de zile merg cu autobuzul 3 si mereu asa a plecat mereu la 7,35. Daca se schimba la 7,45 o sa fiu nevoita sa ma duc cu auto personal si o sa va cer sa imi restituiti banii pe abonametul platit de mine pe luna 11.2017 cand nu stiam de aceasta modificare ca nu o sa mai folosesc autobuzul. In situatia mea sunt mai multe persoane si elevi care trebuie sa ajunga la scolile din centru si nu o sa poatapoata sa intarzie in fiecare zi la scoala zece minute

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.