Trans-Bus, obligată de Bebe Ionescu să spună cât au costat

După un an de procese, consilierul PNL C-tin Ionescu a câștigat procesul intentat Trans-Bus.

Conform deciziei recente a Curții de Apel Ploiești, firma de transport public e obligată să-i comunice consilierului cât a costat achiziția celor două autobuze Volvo.

Cele două autobuze second-hand au fost cumpărate anul trecut și au fost direcționate să circule pe traseul 3.

Conform Transbus cele două autovehicule sunt foarte bune, iar în anul scurs de la achiziție n-a fost nevoie de nicio intervenție pentru repararea lor.

„După decizia instantei de la Curtea de Apel Ploiesti, astept ca responsabilii din cadrul S.C. Transbus SA, se se conformeze în vederea respectarii deciziei instantei, cât și a transparentei, legata de cheltuirea banului public.

După cele două autobuze Volvo, Transbus a mai achiziționat, în două tranșe, încă 30 de autobuze second hand marca VDL Ambassador din Olanda.

Primul lot este în uz din luna iulie, iar al doilea lot este în drum spre Buzău.

Citește și articolul: Exclusiv. Încă un lot de autobuze sunt pe drum spre Buzău! Iată câte mai vin și de unde!

Transbus a mai depus un anunț în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice pentru cumpărarea și a nouă autobuze cu burduf.

Decizie instanță

 

loading...

3 comentarii la „Trans-Bus, obligată de Bebe Ionescu să spună cât au costat

  • După aducerea olandezelor second hand care s-a dovedit o achiziție bună, orientarea spre autobuze cu burduf, deci de capacitate și mai mare decât cele achiziționate deja, nu cred că este bine chibzuită. Pe lângă autobuze de mare capacitate, ar fi necesare și unele mai mici, gen midi sau mini buze, pentru traseele mai slab solicitate sau pentru orele de mică intensitate în trafic, ca să nu mai circule, la anumite ore un autobuz de 50 de locuri cu 3,5,7 călători. Avantaje: economie de carburant, descongestionare trafic, manevrabilitate mai ușoară, acces mai ușor pe străzi înguste.

    Răspunde
  • Conducerea Transbuz nu trebuia să refuze consilierilor locali accesul la informații de interes public, drept pe care îl au și ziariștii precum și simplii cetățeni. Acum, că au fost obligați de o hotărâre judecătorească poate se vor învăța minte. Ca replică, români fiind, anticipez că se vor interesa și ei ce atribuții i-au fost delegate de fostul primar Boșcodeală viceprimarului Bebe(luș) și câtă corectitudine, eficiență și performanță a produs în acele domenii, mai ales că perioada respectivă s-a distins printr-o bogată activitate infracțională! Nu?

    Răspunde
  • Pe când si un audit la compania de apă ? Sa vedem care este calitatea apei ,pretul ei etc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.