Trans-Bus: „Regretăm, dar are mai multe sancțiuni disciplinare”

Nicolai Morteci, angajat la Trans-Bus de doi ani, amenință că va intra de azi în greva foamei.

sursa foto- News Buzau. Înainte de a se angaja ca șofer, Morteci a fost instructor auto individual

„Acum sunt în concediu, dar toată lumea din Trans Bus știe că la întoarcerea la serviciu voi fi concediat. Mi s-au făcut, zic eu incorect, mai multe referate și am primit sancțiuni disciplinare. Consider că sunt vânat de conducerea societății. Demersul meu se îndreaptă împotriva sindicatului Transportatorul și a conducerii Trans Bus pentru măsuri nedemocratice care știrbesc onoarea și demnitatea salariaților”, a explicat șoferul.

De partea cealaltă, conducerea Trans-Bus afirmă că regretă decizia șoferului, dar susține că Nicolai Morteci are mai multe sancțiuni disciplinare și că împotriva sa există plângeri din partea călătorilor.

Vezi mai jos, comunicatele emise atât de Trans-Bus, cât și de șoferul nemulțumit.

Comunicat-transbus

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Trans-Bus: „Regretăm, dar are mai multe sancțiuni disciplinare”

 • Poate in final se demască toate dedesupturile cum sunt angajați șoferii la Trans buz. sunt anumiți soferi si soferite care nu au pic de experiență. iar un bun sofer experimentat care dorește să lucreze în această firma nu are loc de cei menționați mai sus punând. Cu mult stima si respect . domnule Tereaca intra puțin in subiect si sigur vei afla multe alte surprize

 • Transbus e pe ducă, in maxim 2 ani îi mănâncă falimentul, este o realitate, ei trăiesc din ajutorul de la primărie, adică din taxele noastre

 • Jos mafia buzoiana.
  Ciolacule rezolva problemele in psd Buzau.
  Altfel ajungi la vorba aia:”iti tai craca de sub picioare”

 • Pai zicea dl. Toma ca daca scoate societatile de maxi taxi vor inceta subvențiile de la primarie catre Transbus fiindcă aceasta va deveni profitabilă. O altă gogoriță a primarului nostru drag.
  Iar despagubirile primariei către firmele de maxi taxi in urma proceselor pierdute din ce bani vor fi platite? Din banii nostri dragi buzoieni. Ar trebui sa plateasca dl. primar fiindca el este singurul vinovat , nu a tinut cont ca incalca legea, se crede pe mosia lui.

 • ” Transbuz ” -ul pare a rămâne în continuare un … cartof fierbinte pentru multă lume de prin tot județul ! Schimbarea primarilor nu a atenuat cu nimic problemele acestei instituții pendinte de consiliul local municipal, ba dimpotrivă… Ca o simplă părere personală, cred că dl. Nicolae Morteci este un om prea exigent începând cu propria-i persoană (!) , nu este bine văzut pentru vremurile actuale din jud. Buzău și ca atare demersurile sale pentru a nu fi știrbită demnitatea profesională și umană a salariaților se pot întoarce împotriva-i … E un scenariu prin care au mai trecut și alții iar acum, cu atât mai mult, creierii sunt încinși de febra alegerilor… Conform cântecului de la Abba ” Invingătorul ia totul ” așa încât dl. N. Morteci trebuia să rămână cel mai renumit instructor auto – când avea o reputație unanimă !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.