Trans Bus, stație de ambulanță și stație de pompieri!

Trei vești bune, la foc automat, pentru cei aproape opt mii de locuitori ai comunei Berca.

După ce Trans Bus a lansat ieri cele trei linii care deservesc comuna (către Berca, Rătești și Joseni), azi a fost inaugurată și noua stație de ambulanță.

Localnicii din Berca și din comunele învecinate vor beneficia de ajutor medical și de transport mai rapid către UPU/Spitalul Județean Buzău.

Alegerea celor de la Ambulanță nu-i întâmplătoare, e legată de faptul că Primăria Berca s-a preocupat (din fonduri proprii) să le creeze angajaților cele mai bune condiții:

În aceste condiții, Ambulanța Buzău a decis să mute stația de la Pârscov la Berca.

Ionel Dobrița, primar Berca: „După Trans Bus și Stația de Ambulanță, mai am o veste bună. Până la finalul anului și ISU Buzău va înființa stație nouă la Berca. Ca și în cazul Ambulanței, noi, Primăria Berca, vom construi toate cele necesare pentru gararea tehnicii de intervenție, dar și pentru instruirea, cazarea și hrana personalului ISU”.

Stația de Ambulanță de la Berca e deservită de două ambulanțe, dar primăria din localitate va depune proiect pe fonduri europene pentru achiziția a două autospeciale noi.

Concluzie Iată că la Berca se petrec lucruri importante care ajută la creșterea nivelului de trei și a siguranței locuitorilor. E unica șansă, dezvoltarea, ca românii să rămână în țara lor și să nu mai emigreze în masă, prin toate colțurile Europei, așa cum s-a întâmplat în ultimii 30 de ani.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Trans Bus, stație de ambulanță și stație de pompieri!

 • Mai bine mai tarziu decat niciodata!Asa suntem noi romanii,decalati cu 50 de ani fata de restul lumii!Vazand unde au ajuns altii in 30-40 de ani (Asia si chiar Africa ,pt ca de Europa nu mai vorbesc) si la cat am involuat noi si xat ne chinuim noi acum ,imi vine sa dau cu cutitu’ in cheatra!!!!

  Răspunde
 • Bravo celor de la Berca. Totusi consider ca era mai fireasca o statie la Parscov, care sa ia toate cazurile de pe Valea Balanesei decat la Berca.

  Răspunde
 • Cel mai bine era ca stația de ambulanță să rămână și la Pârscov. Este nevoie de două astfel de stații pentru a deservii întreaga populație, mai ales că teritoriul este foarte întins.
  Ce mare realizare s-a făcut la Berca, dacă s-a desființat la Pârscov?
  1-1=0. 0+1=1. Deci, există tot o singură stație de ambulanță în zona aceea. Doar că-i la Berca. Asta da realizare…

  Răspunde
  • Ai dreptate, Vasile! Se apropie campania electorală și trebuie să aibe tanti Dobrița cu ce se lăuda. Are stație de ambulanță, dar le-a fost desființată altora. Bravo, PSD!

   Răspunde
 • Degeaba il tot muscati de c*r pe Dobrita si echipa cu care lucreaza, caci de cand sunt ei s-au facut multe in comuna, comparativ cu cei dinaintea lor.

  Răspunde
  • Nu a contestat nimeni că nu s-au făcut lucruri utile!
   Dar, să te lauzi că ai adus stația de salvare în Berca când cea din Pârscov a fost desființată este greșit. Practic, s-a mutat de la Pârscov la Berca. Unii pierd, alții câștigă. Normal era, dacă îi ducea capul pe tanti Dobrița și ai lui, să ceară înființarea unei stații de salvare noi, nu prin mutarea celei de la Pârscov.

   Răspunde
 • Ba, nebunilor, nu va mai certati degeaba, ca oricum e inutila salvarea si la Berca si la Parscov, ca te duc la spitalul judetean, unde de garda gasesti doar cate un medic si de obicei nu cardiolog, neurolog sau internist, ci poate ORL-ist, iar daca nu ti-au fugit ochii intr-o parte, te duc acolo degeaba. 99% din pacienti sunt tinuti 8-9 ore pe scaun, in curent, pana cedeaza si implora singuri sa semneze ca pleaca pe raspunderea lor, numai sa scape din infern, se duc inapoi cu durerile, sa moara mai bine acasa la ei. Este o situatie crunta. Iar aia care au norocul sa ajunga pe mana unui medic la judetean de fapt au ghinionul, ca putinii medici care mai dau pe aici sunt cunoscuti la Bucuresti sub numele de „criminalii de la Buzau”. Asa ca, atunci cand veti simti o durere acuta in piept, sunati popa, nu salvarea, macar apucati sa va spovediti legat de vecina Mimi la care ati sarit gardul, si sa muriti impacati decat sa muriti prin holurile lagarului judetean sau plimbati cum ambulanta intre spitale.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.