Tranșee pe trotuar, pe Bd. N. Bălcescu. Cine și de ce sapă

Fotografia de mai sus a fost realizată azi, la prânz, în dreptul Clubului No Limit.

Pe Bd. N. Bălcescu, între Hotel Art și Prefectură, se taie asfaltul și se sapă tranșee.

„Da, e lucrarea noastră. Face parte din programul de înlocuire a țevilor din azbociment, dar și a celor din oțel, mai vechi, din mun. Buzău. Am promis că până la finalul anului vom schimba șase kilometri de țevi de azbociment din oraș. Lucrăm pe trei fronturi, cu o echipă proprie și două firme ”, a anunțat Simona Săvulescu, noul director general al Comp. de Apă.

Listă străzi intervenție: Aleea Sculpturii, Bd. Bălcescu, Mioriței, Broșteni, Dorobanți, Vișinului, Bicaz, Clemenței, Parâng, Gh. Lazăr, Crișan, Gârlași, Aleea Romaniței, PT19, PT41

Până la finalul anului, Comp de Apă mai are un obiectiv. Fără apă murdară de sărbători.

„Mai avem de rezolvat cartierele Micro XIV, Crâng și Orizont. Și aici vom monta în punctele termice șapte stații suplimentare de filtrare a apei. Până acum s-au pus în oraș 20. Ca și în cazul țevilor de azbociment și aici a trebuit să lansăm o a doua licitație. Am speranțe că vom termina până de Crăciun”, a adăugat Săvulescu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.